![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neden hakli..? Güle panakart aciliyor herkes sus pus ama Pro.Dr. Türkan Saylana acilmak isteyince yok siyasi yok bilmem ne.. Polis ne oldugnu belli kimin ellerin de belli ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Beşiktaş tribünü ne Sağcı , Ne solcu ne de başka bir şey. Beşiktaş trübünü her kesime hitap ediyor. Sosyal olayların her zaman arkasında. Bu pankarttan dolayı sanmıyorum cıkıp buna laf söyleyecekller. Burlara cakilmesi bazı kesimden dolayı. Keşke acılsaydı. Beşiktaş taraftarı Sosyal olayların yanında...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | yahu polis haklı siyasi pankart ne işi var spor musabakasında , yeter ya çarşının içinde ki kominist kanat iyice abarttı siyasi hareketi , Beşiktaş spor kulübü siyaset kulübü değil , tamam Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı dilerim ama abartmaya gerek yok . neyse forumda siyaset yasak susalım . Konu _Blackseagless_ tarafından (26-05-2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık ve ayıp... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bir rezillik daha...bununla alakalı bir konu açılmıştı..orada keşke türkan saylan için saygı duruşu yada pankart falan açılsaydı demiştim..türkan saylan terörist miydi allah için..cenaze töreninde de gördük ki bu ülkenin çağdaşlaşması için,eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve düşünce özgürlüğü için bütün bir hayatını adayan birine ülke olarak nasıl da sahip çıktık...böyle bir ortamda ben beklerdim bir pankart..bir saygı duruşu..jandarma 170 yaşında o kadar da önemli değildi..seneye 171 olcak nasılsa..hep var olacak jandarma..ama türkan saylan gibi önemli bir aydın bir daha geri gelmeyecek..!üzüldüm..ve bir kez daha başımızdakilerden nefret ettim..affola..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkan saylan ile siyaseti bağdaştıran arkadaşları anlayamıyorum. Kadının siyasi bir yönü yok. Eğitimci bir kadın siyaet ile ne ilgisi var. O tirbünde kocaman Che Guevera posterleri açılıyor bunlar siyasi değilmi. Çarşı nın A sı siyasetinde ötesinde Anarşiyi tmsil ediyor. Türkan Saylan yazısı mı bozucak tribünü bırakın allah aşkına.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | İnönüde hertürlü siyasi görüşten insan var , sesi gür çıkan belli bir grup görüşleri doğrultusunda pankart açması geneli bağlamaz.Bencede siyasi bir pankart , lütfen inönü stadı siyasetten uzak ve temiz kalsın.Şampiyonluğu kutlayacağımız şu günlere kimse limon sıkmasın.Bırakında bu sevinci her görüşten insanla doya doya yaşayalım...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diline sağlık . | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |