![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman Siyasete girmez ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | türkan saylan siyasetçi değildir.ama neden illede birileri bunu siyasetçimiş gibi gösteriyorlar.allah rahmet eylesin kadıncağız ömrünü insanlara adamış birisi.kişiliğini bilip bilmeden yorum yapmayın. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kimin siyasi görüşüne göre belirlenecek tribünler? Hadi herkes birbirini bastırsın. Baskın olan kalsın, ezilenler maça filan da gelmesin. Bazıları bunumu istiyor? Herkesin midesinin bulandığı bir siyasi görüş yeryüzünde mevcuttur. Ama burada benim ve yanımda maç izleyen adam maçın sonuna kadar sadece Beşiktaşlıdır. Tribünde kimlerin başsağlığı mesajını görmek istersiniz anketi yaparsak emin olun binlerce ünlü sıralanır ve hoşunuza gitmeyenlerde olacaktır. Peki o zaman kime neye göre karar vereceksiniz? Birşeyin tribünleri ve buradakileri böldüğünü hissediyorum ve bu konuyada başlığada düşman olmaya başlıyorum gerçekten YETER! Konu MetiN tarafından (26-05-2009 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu kapatıldı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |