![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1011 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorum Yaparken Argo,Küfür Kelimeleri kullanmayın Aksi takdirde Uyarılmayacaksınız . İyi Forumlar | ||
![]() |
|
![]() | #1012 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | silah zoruyla alır o anca | ||
![]() |
![]() | #1014 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | besiktas buyuk tastir ezikler tasin altinda kalir bunu boyle bilin
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #1016 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peki bu heberler niye baska yerde cikmiyor misal lig tv sayfasinda niye duyulmasi engeleniyor?
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1017 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya beşiktaşa diyecek laf yokki renklerimiz yeter ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #1018 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar...M.Topuz istemedikten sonra hiçbir şey yapamazlar, sözleşme, protokol, bonservis falan hikaye...Bu transferi ancak Kayseri bitirir, yaa Topuz'u 1 sene daha oynatacaklar, 10 trilyon zarar edecekler, ya da paşa paşa bize verecekler bonservisini...Seçim onların artık, ezikler ise dış kapının mandalı durumunda şu anda... | ||
![]() |
![]() | #1020 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir şey olacağını sanmıyorum...M.Topuz dünde gösterdiki bu kararından vazgeçmeyecek, Serhat'ın, Ahmet Çakar'ın zorlamalarına, sıkıştırmalarına rağmen iyi cevaplar verdi, tuzağa düşmedi, Beşiktaş'ta oynayacağım ne olursa olsun dedi, bu böyle biline artık, bundan yana bi korkum yok benim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |