![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1052 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence bu olayı transfer sezonuna kadar uzatacaklar gibi geliyor. Ne şiş yanacak ne kebap | ||
![]() |
![]() | #1053 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azizeye büyük kapak daha da konuşmasın
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #1054 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cok sevindim okudugum bu habere!! Helal be Mehmet... | ||
![]() |
![]() | #1056 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insallah en kısa sürede çözülür | ||
![]() |
![]() | #1057 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olan Mehmet'e olacak... Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye alenen söylüyor,nasıl olur da bunu bile bile ortalığı karıştırırsınız anlamıyorum,istemiyor işte sizi...İstenmediğinizi bildiğiniz halde ne yapmaya çalışıyorsunuz? Valla ailesi de ne yapacağını şaşırmıştır ya,yazık...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1058 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | fenerin yaptığı edebiyat ya benimsin ya karatoprağın edebiyatı.. nolur en kötü seneye gelir Beşiktaşta oynar ilk maçındada fenere 1 tane koyar ondan sonra azizeye etek giydirip oynatırız..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #1059 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | azize hic bisey olmaz kardesler onun gibi cirkef manyak baska baskan yoktur adam resmen hazimsizlik yapiyor
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |