![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam gs li yada fenerli olsaydı şimdi gazteler sallamaya başlamıştı,arsenal 40milyon euro filan verio diye. bu adam sabri den de mi sorunlu. sabri o yeteneksizlikle ve bozuk karakterle yıldız gbi gösteriliyo. adam yokmuş gbi milli takımda oynuyo. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence gelmeli bize yedek de işimize yarıycak.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kişiliğini bir oturtsan kral olucaksın | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla kişiliğine laf sokarım ama topçuluğuna bişey diyemem.Biraz kendine çekidüzen verse harika yerlere gelir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bekliyoruz Koçum Seni.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayaliniz yurt disi diye siradan bir takima gitmeyin!! Serhat Akin - Anderlecht (bitti serhat) Tuncay Sanli - Mboro ( kume dustu ) Mehmet Aurelio - Real Betis ( Kume dustu ) Ersan Martin - Recreativo ( kume dustu) Cagdan Atan - Cottbus ( kume dustu ) Gidenlerden Nihat okadar basarili olmasina ragen suan Villarealde yedek, Tugay ise Blackburn gibi siradan takimda oynadi hep. Avrupada siradan bir takimda kumeye oynamak BJK, GS ve FBden oynamaktan daha mi guzel anlamiyorum??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |