![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be adam para para diye gidecek yakında yazık kayserili arkadaşlarım alınmasında eşeği boyayıp babasına satan bir kayserili varmış zamanında ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar bu adama sövebilirmiyim forum kurallarını 1 defacık hiçe sayarak hakkediyo serefsiz temiz bi küfrü | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kaypaklık tamamen topzudan kaynaklanıyor. ama bu saatten sonra kimseye bırakmamalıyız. bu arada recep mamurun dediği önce anadolu klüplerine borcunu ödesin lafını açmasını demiröreninde cevap vermesini bekliyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | daha önce fb-ks arasında topuz konusunda imzalanmış bir sözleşmenin olamdığından şüphelendiğimi söylemiştim, çünkü ortada ne anlaşılan miktar vardı, ne de verilecek oyuncu belliydi, dün gece bu ortaya çıktı, hurma kendi ağzından bunu söyledi, o zaman geçenlerde bir programa katılıp "biz topuz'un bonservis haklarını fb'ye verdik, bjk onu almak istiyorsa fb ile görüşsün" sözlerini hangi akla hizmet edebiliyor bu şahıs, bazı şeylerin açığa çıkma zamanı geldi de geçiyor, aziz yıldırım denen ailece mafya olan kişi ve (afedersiniz ama edeceğim bu sözü, en iyi bu yakışıyor) köpekleri medyayı ve futbol camisasını esir almış durumda, dünkü tarzını da izleyenler görmüştür, "topuz ya bizde, ya ks'de oynayacaktır", afedersin yıldırım ama bunu sen nası kestirebiliyorsun, neye güveniyorsun, elindeki koz ne, dayanağın ne, gücün nerden geliyor, bu kadar emrivaki konuşma yetkisini sana kim veriyor, ya da daha önceye gelelim, 3 yıl üst üste şampiyon olacağınızın garantisini nasıl verebiliyorsun, veya onu geçelim hurma denen şahsiyet ortada anlaşma olmadan "bjk, fb ile görüşsün, bonservisi fbde" nasıl diyebiliyor, diyebilecek bir sözleşme varsa ortada "aldığınız ücret ve oyuncuyu açıklayabilir misiniz" sorusuna nasıl açıklamak istemiyorum diyebiliyor, ortada cezai şartlardan bahsediliyor, neymiş efendim bjk ceza alackmış, afedersiniz ama neyin cezasıymış bu, ks yönetimi oyuncusunu satış listesine koyuyor, takım bul getir diyor, oyuncu bir kulüple alaşıyor, yönetimine haber veriyor, bu kulüp de yönetimle görüşmelere başladığını resmen duyuruyor, el altından değil, resmen, eee sonra bu yönetim oyuncuyu istemediği bir kulübe zorla göndermeye çalışıyor, sonra hurma kulüp menajeri çıkıp ortada anlaşmanın şartları belli değilken gerilim arttırıcı şekilde konuşabiliyor, sonra ceza alacak bjk, yok ya, ne cezası bu, kim ceza alıyor, neyin cezası ya da, oyuncunun satış listesine konduktan sonra istediği takıma gitme özgürlüğünün cezası mı, yoksa 2 kulübün yaptığı dalavereyle, olmayan bir anlaşmayla, kamuoyunu ve bjk yi saf dışı bırakma oyunları mı, aziz yıldırım denen mafyanın tek hedefi topuz'un bjk forması giymemesidir, bu apaçık ortadadır, bunun için milyonlarca euro çöpe atabilir, tabii o da haklı, şampiyon olmuş bir takımın oturmakta olan kadrosunun daha da gelişmesini istemiyor aklınca ve transfer bütçesini sadece kendi takımına yapacağı transferler için değil, rakibine yaptımayacağı transferler için de kullanabiliyor...neyse çok uzatmayalım, ben dün izlediklerimden çok utandım, türk futbolundaki kirlenmenin hangi boyutta olduğunu satır aralarında çok iyi keşfettim ve şunu anladım ki aziz yıldırım'ın anadolu'dan satın alamayacağı kulüp başkanı yok, bu kadar güçlü!!!tabi gücünün yasal olduğunu söylemek zor, biz de burada yıllardır zavallı demirören'e bağırıp çağırıyoruz, yok şunu böyle yapsaymış, yok bunu böyle yapsaymış, neye yarar, evet aziz yıldırım, futbol kamuoyunda son 2-3 yıldır kendisi hakkında çıkan yasa dışı şeylerden sonra durulmaya çalıştı ve gördü ki bu şekilde dominant olamıyor ve bu yıl üst üste 3 yıl şampiyon olacağız diyerek tekrar mutlakiyeti eline aldığını gösterdi, monarşi yönetimine geri döndü ve bu yolda her yol mübah anlayışıyla gözü kara şekilde yoluna başlıyor, bu futbol ortamı kolay kolay temizlenmez, italya'da juventus gibi bir deve acımayan bir federasyon ve futbol yönetimi lazım bu iş için, pasif iyi niyetli düşünen özgener gibi namuslu ama gözü kara olmayan adamlarla bu iş olmaz, birilerinin "herkese dominant davranarak köpeğim yapabilirm" anlayışına sahip kişileri futbol ortamından geri gelmemek üzere yok edebilmesi lazım, bu kararlılığı gösterebilmesi lazım...ve bjk tarafı, bjk yönetiminin çok akıllı bir savunmayla bu işi fifaya taşıması gerekiyor, ve geriye dönük olarak futbolumuzda yaşanan kara delikleri çözüme kavuşturma admlarına girişmesi gerekiyor, tamamen o dönemki takımın ve teknik heyetin yanlışlığı olarak gördüğüm ama aklımda hep bir soru işareti olarak kalan, çözümleyemediğim fb'ye şampiyonluğu kaptırışımızın araştırılması da dahil bunlara, her bir fert, bazı dönemlerde bazı laflar eden herkes araştırılmalı, ve bjk camisası bunun takipçisi olmalı...hep iyi niyetli düşünmeye çalıştım ömrüm boyunca, komplo teorileri nefretimdi ama bazı kara deliklerin ancak bu komplo teorileriyle çözüme kavuşturulabileceği fikrine şimdi katılıyorum, türk futbolunda bugüne kadar yaşanan tüm pisliklerin açığa kavuşturulması ve yine tüm pisliklerin cezasını bulması ümidiyle... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen adam ol da öyle gel
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Azize aßLan ne kaDar harcLık veRdi sana evLadım ? uLan vaRya $u Liqi ßozan tek ßi ki$i vaR o Da aZize ![]() giT evinDe çay paRtisi düzenLe.. Liq senin neYine.. Tabi aDamda b.k qißi paRa vaR... paRasız Liqde ne haLe dü$erLer cok meRak ediYorm.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paşa paşa bize vericekelr mehmet topuzu
__________________ İstanbul | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |