![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yahu su adamları konusturmayın. yeter. bitirin su mehmet topuz transferini artık
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #2 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet fenevin prestijini yerlerde süründürdü ya şimdi yerden nasıl toplayacaklar onların telaşına düştü medya ve mamur bey futbolcuyu suçlayıp duruyorlar artık bu saatten sonra feneve gitmek zorunda kalsada bu zaten ezikler ama belgesi olur ezikliğin elli milyon dolar verselerde o formayı giymem ne demek kavgada söylenmez valla ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| | #3 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kayseride yaşıyorum aslen niğdeliyim doğma büyüme kayserliyim bundan sonra kayserispor benim için bitmiştir | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giyeceğim” diyen Mehmet Topuz’un önce Galatasaraylı olduğu iddia edildi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Bana Fenerbahçeli olduğunu söylemişti” açıklamasını yaptı. 50 milyon Euro verilse bile Fenerbahçe’ye gitmeyeceğini belirten Topuz’un annesi Ayşe Topuz ve babası Osman Topuz dün açıklamada bulundular. Tatil yaptıkları otelde basın mensuplarının karşısına geçen Topuz’un ebeveynleri, “Ailecek Beşiktaş’ı tutuyoruz” dediler. ![]() Başkan ziyaret etti Anne Ayşe Topuz, “Mehmet’in Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi tuttuğunu iddia ediyorlar. Ben de, eşim de yıllardır Beşiktaş’ı tutuyoruz. Oğlum Mehmet de Beşiktaşlıdır. Herkes çıkıp, birşeyler söylüyor. Konuşanlar, oğlumu benden daha iyi mi tanıyorlar? Biz her konuda oğlumuzun arkasındayız, onun verdiği karara herkesin saygı duyması gerekiyor” dedi. Yıldız oyuncunun babası ise şöyle konuştu: Beşiktaş’a ve başkan Yıldırım Demirören’e teşekkür ederiz. Bir mal gibi satılmak ve alınmak istenen oğluma kol-kanat gerdiler, sahip çıktılar. Benim oğlum doğuştan Beşiktaşlı. Dünyaları verseler, kulübüne ihanet edip, satmaz. O önce Allah’a, sonra da Beşiktaş’a emanettir... Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve yönetici Şeref Yalçın’ın, Antalya’daki Mehmet’i ziyaret ettikleri ve bir görüşmede bulundukları kaydedildi. Murat Akbaş Topuz için süreç başlıyor Mehmet Topuz konusunda top artık Türkiye Futbol Federasyonu’nda... Kayserispor’un bonservisini Fenerbahçe’ye verdiği yıldız futbolcunun Beşiktaş’la anlaşmasının ardından Sarı-Kırmızılı yönetim, konuyu federasyona taşıdı. Sözleşmeli oyuncusuyla bilgisinin dışında anlaşma yapılmasına tepki gösteren Kayseri yönetimi, federasyona şikayette bulunurken, günlerdir gündeme damgasını vuran Topuz olayında verilecek karar için artık geri sayıma geçildi | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak etmeyin sayın topuz ailesi Beşiktaşa gönül veren hiç bir insanı bizim kulübümüz yarı yolda bırakmaz mehmeti ne pahasına olursa olsun alacağız | ||
| |
| | #6 | ||
| Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gündem yaratmak isteyen tüm eziklere kapak olsun... | ||
| |
| | #7 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al benden de o kadar | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben eskisi kadar mehmete sıcak bakmıyorum. eğer bu adam daha önce ben gs liyim dediyse ve de rıdvanı arayıp ben fenere gelmek istiyorum diyip aracı olmasını istediyse artık benim için nobreden rüştüden farksız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Rustu ve Nobrenin katkisi ortada. Mehmet Topuz bas bas bagriyor ben Besiktasliyim gerekirse 1 sene oynamam diye. Sen daha medyanin gazina gelip cikan yalan haberlere inaniyorsun! Bukadar cahil olmayin!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
| |
| | #10 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sen o Rıdvan serefsizine inanıyorsan ben daha bişi demem..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |