![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Antalya’daki tatilini sonlandırarak Kayseriye dönen Mehmet Topuz, bilmeceye dönen transferi ile ilgili Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile toplantı yaptı. Toplantıda Kayserispor tarafının, “Biz Fenerbahçe ile görüştük, anlaştık. Şimdi senin de görüşmen gereken taraf Fenerbahçe’dir” dediği, bunun üzerine Mehmet Topuz’unsa “Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş’ı istiyorum” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Kayserispor cephesinin Mehmet’e, “O zaman bu isteğini Aziz Yıldırım Bey’e söylemelisin. Bu görev sana düşüyor” şeklinde teklifte bulunduğu ancak Topuz’un “Ben Aziz Yıldırım’a söyleyemem” dediği bildirildi. Toplantıdan yine net bir karar çıkmazken, Mehmet Topuz ve menajerinin yarın Kayseri’de bir basın toplantısı düzenlemeleri bekleniyor.
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| |
| | #4 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söyle basın toplantısında olsun bıtsın bea mehmet | ||
| |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Basında, Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğuna dair haberler yer alan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz bu haberleri yalanladı. MARATON.COM.TR’ye konuşan Mehmet Topuz’un menajeri Metin Korkmaz, “Fenerbahçe ile anlaşacağınıza dair haberler yer alıyor. Bu konuda bir gelişme var mı?” sorumuz üzerine şunları söyledi: “Basında çıkan Fenerbahçe’ye pazartesi günü imza atacağımıza dair haberler tamamen asılsızdır. Bizim Fenerbahçe’yle bir görüşmemiz olmadı ve anlaşmadık da. Mehmet Topuz’un da kesin kararı Beşiktaş’ta oynamaktır. Mehmet Topuz ya Beşiktaş’ta ya da Beşiktaş’ta oynayacak.”
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
| |
| | #6 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeter yaaaaaaaa offffffffff nolacaksa olsun artık | ||
| |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | direnin ulan kucuk daglari ben yarattim edalarina bir son versin bu fener yonetimi bu olayin sonunda zararli onlar cikacak bile bile kendileri nasil olsa ne olursa olsun bize imza atacak diye dusunuyorlar ama yemezler dayan olm topuz not:bir klubun butun transfer karizmasini bir topcunun agzindan cikacak kelimeye baglamak bir yonetim basiretsizligidir bunuda demeden gecemeyecegim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bence M.Topuz'u kaybettik.Verdiği sözü tutmayacaktır.Umarım yanılırım.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #9 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o zaman gider oynar fenerde erkek gibi ben topuza kizamam bizim baskan bu transferi adam gibi bitirmeliydi simdiye kadar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan bu kayseri bu eziklere sözleşmede ne zamana kadar süre verdi. Hani bir pazartesinden bahsediliyordu. Futbolcu ne zamana kadar imza atmaz ise bu sözleşme iptal olacak. Bu ipsizler uzun yapmıştır yapmayada federasyonun kuralları nedir acaba niye bunu kimse yazmıyor acaba. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |