![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayrıca bjkdan baska bir takımda oynamam diyen bir oyuncuyu takımınıza alabiliyorsanız bu o takımın ne kadar ezik olduğunu gösterir ki bunu dünya alem biliyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | topuz un ben fb de 11 e gireceğini bile düşünmüyorum olay zaten topuz olayı değil prestij olayı hatırlayın geçen yılları colin kazım olayında da kaybeden bizdik . artık her platformda üzülen yıkılan bjk taraftarları oluyor,peki o zaman hata kimde futbolcular mı hep sahtekar?
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adaş kardeşim olay oyuncu kalitesi değil zaten topuzun yerini dolduracakta bir çok adam bulunur sorun bu da değil yönetim elbet oyuncu alıcaktır saha da da yeneriz kupayıda alırız ama ben ben bu olayları ,eziklerin yaptıklarını o aziz yıldırımın bıyık altı pis pis gülümsemesini (yine ben kazandım der gibi ) hazmedemiyorum.hoş kızgınlığımda çok var ben bjk liyim diyen bir adamı zorla satın almaları ve bizimkilerin bu olaya kayıtsız kalmaları üzüyor yani biriside çıkıp bu olaya engel olamadı neyse olan oldu herkese saygılar ...
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() |
![]() | #7 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında Fenerliler de üzülmesin Beşiktaşlı adam aldık diye,çünkü bu adam Beşiktaşlı falan değilmiş,her söylediği palavraymış,kendi de dönek ve kaypakmış,ben en başında söylemiştim,eğer bunca söylediklerinin,giydiği formanın,anasına babasına yaptırdığı açıklamaların üstüne eziklere giderse 1 gram üzülmem diye,çünkü bu karakterde bir futbolcunun şanlı Beşiktaşımızda işi yok,böyle karakterli bir futbolcu da ancak eziklere yakışır.Yönetime,başkana hiç kabahat bulmuyorum,ellerinden geleni yaptılar ama 2 ezik klüp ve daha da ezik başkanları arasında çözümlenmiş oldu bu transfer meselesi.Kolpa medya da bunlara çanak tuttu.Yarından itibaren bu konuyu kapatıp çok daha iyi transferler için çalışmalıyız.Dünyada bir tek Messiden iyisi yok,Mehmet Topuzdan iyisi mutlaka bulunur ve alınır ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Haklısın Meriç. Gram üzülmüyorum TOPuzun fenere gittiğine. Zaten bu adam böyle ise iyiki fenere gitmiş. Zira kazara Beşiktaşımıza gelseymiş yarın bir gün Tümör gibi gideceğide kesinmiş. Yalnız hırs yaptığım ve kin yaptığım tek bir konu var. Bir adam çıkıpta; "Ben Beşiktaşlıyım, ailem sülalem Beşiktaşlıdır. Ben Beşiktaş ile anlaştım, işte formasını da giyiyorum. Bundan sonra Beşiktaştan başka takımda oynamam. Fenerbahçede oynamayacağım. Yeni sezonda Beşiktaş formasını giyeceğim." deyipte, Koca Beşiktaş camiasını, taraftarını, yazarlarını, yönetimini ve başkanını kendine kilitlemiş, onun bu sözlerine güvenerek, azizeye başkan tvde rest çekmiş, tüm taraftarlar TOPuz u bağrına basmış mailler atılmış telefonlar açılmış ise, tüm camia yürekten Beşiktaşlı olduğunu söylediğini düşündüğü bu adama kilitlenmiş güvenmiş ve ona güvenerek kamuoyuna meydan okumuşsa,, ve bu adam tüm söylediklerini yiyip, sanki o sözleri kendisi sarfetmemiş gibi bir anda herşeyi unutup, diğer kulüp ile anlaşıyorsa. O zaman bu bana ağır gelir. TOPuz fenere hayırlı uğurlu olsun, zaten oda kendine yakışı bir kulüp bulmuş, kulüpte kendine yakışır bir futbolcu bulmuş oldu. Beşiktaşıma da böyle bir dönmeden kurtulduğu için hayırlı olsun, azizeye de teşekkür ediyorum çünkü kendisi ve kulübü gibibir futbolcuyu Beşiktaşa yakışmaz bu futbolcu fenere gelmeli döneklilkleri fenerde yapmalı diye bastıra bastıra aldığı için teşekkürler. Allahım sen çok büyüksün Beşiktaşımı bir beladan kurtardın sanada şükürler olsun.
![]() |
![]() | #9 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() bu kadar sözden dönerse tek bişey derim diyordum İYİ Kİ GELMEMİŞ....! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |