![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | iyi bir hazırlık dönemi olacak zorlu rakiplerle oynamak avantaj | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz`un Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki habere ilişkin, ``Mehmet Topuz`dan vazgeçmiş değiliz, henüz Beşiktaş ile masaya oturmadık`` dedi. Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz`un Kayserispor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu anımsattı. Takımın başarısı adına bu futbolcunun kulüplerinde kalmasını istediklerini belirten Hurma, ``Mehmet Topuz`dan vazgeçmiş değiliz ve henüz Beşiktaş ile masaya da oturmadık. Topuz, şu anda kulübümüzün futbolcusu`` dedi. Hurma, Mehmet Topuz için başka kulüplerin de teklifte bulunduğunu ifade ederek, ``Bu futbolcu için Fenerbahçe`den de ciddi teklif var`` diye konuştu. Beşiktaş Kulübü`nden dün akşam yapılan açıklamada, Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığı, konunun Borsa`ya bildirildiği kaydedilmişti. | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bitti bu iş yeterki Topuz istesin ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | süleyman hurma fb'yle anlaştık diyor ama burada iş topuz'da bitiyor, topuz da ben bjk'de oynayacağım dediğine göre ilerizekalı kayserispor yönetiminin yan çizmesi bizim daha çok işimize gelir, şöyle ki; daha önceden de dünya transfer piyasalarında emsal kararlar çıkmıştı, eğer bir kulüp bir oyuncuyla anlaşıp iş kulübünü ikna etmeye kaldıysa ve kulübü de oyuncusunu satmak istemiyorsa, almak isteyen kulüp oyuncu alır, muhtemelen geçici bir lisans çıkar, olay spor mahkemelerine düşer ve sonuç şu olur: mahkeme, bonservis bedeli ödeme kararı çıkarır, bu bonservis bedeli de oyuncunun eski kulübünde aldığı paranın yeni kulübüyle anlaştığı yılla çarpımıdır, yani bjk topuz'la 3 yıllık söleşme imzalayacak diyelim, kayserispor'da da yıllık yanılmıyorsam 1.3 milyon dolat alıyor, yani mahkeme kararı sonucunda bjk, kayserispor'a 3.9 milyon dolar ödeme cezasına çarptırılır, bu şu an önerdiğimiz 5 milyon euronun yanında gayet makul bir fiyat, şimdi buarada yönetimimize büyük iş düşüyor, topuz'la ilişkilerini akıllıca devam ettirsinler ve kayserispor yönetimine hiç taviz vermesinler, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığına göre bu iş o ilerizekalıların istediği gibi değil bizim istediğimiz gibi sonuçlanacak, ne kadar iş bilmez menajerler sürüsüne sahibiz türkiye'de anlamak güç, hiç mi dünya futbolunda olan bitenleri takip etmiyorsunuz, hangi akla hizmet ediyorsunuz, neyse topuz tekrardan bize hayırlı olsun... | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Topuz beşiktaşlıyım demiş.Artık fenerin alcagını sanmam ama kendisine küfür etmiş adamı almışlar olabilir yani ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a transferinde pürüz çıktı!.. Yıldız oyuncu Beşiktaş’a gitmek istediğini söylerken, Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduklarını ve sarı lacivertli kulübe pazartesi gününe kadar beklemek için söz verdiklerini açıkladı!.. Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, “Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Kayserispor Yönetimi’nden anlayış bekliyorum” dedi. Topuz’un açıklaması şöyle: “Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler. Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri var. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..” SÜLEYMAN HURMA: “BİZİ KİMSE MECBURİYETE ZORLAYAMAZ” Mehmet’in açıklamasından sonra programa bağlanan Süleyman Hurma ise Fenerbahçe’ye verilmiş bir sözleri olduğunu ve pazartesi gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Siyah beyazlı kulübe kendileriyle görüşmeden Mehmet Topuz ile anlaşması nedeniyle sitem eden Hurma’nın açıklaması şöyle: “Oyuncumuzun ve benim bu transferle ilgili televizyonda konuşmamız şık değil. Mehmet ile sabah konuştuğumuz doğrudur ama Beşiktaş’a vereceğimiz konusunda söz verdiğimiz doğru değil. Ben kendisine “Biz F.Bahçe ile anlaşmak üzereyiz lütfen ‘Ben şu takımı, bu takımı tutuyorum’ diye görüş belirtme” dedim. Biz Mehmet’in Kayseri’de kalması yönünde de konuştuk ama anlaşamadık. “Seni şuraya vereceğiz ya da buraya vereceğiz” diye talimat verir gibi cümleler kullanması hoş değil. Mehmet ile yaptığımız görüşmeden sonra başkanımız, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü. Başkanımız pazartesi gününe kadar söz verdi. F.Bahçe pazartesi gününe kadar süre istedi bizden. Başkanımız para arttırmak isteseydi masanın birinden kalkıp diğerine geçerdi. Biz o ana kadar Beşiktaş’ın Mehmet ile ilgilendiğini zaten bilmiyorduk. Dün ve bugün başkanımızla konuştu Yıldırım Demirören Bey. Ama sayın başkanımız bir söz verdiğini ve pazartesi gününü bekleyeceklerini söyledi. “Bu sözü Beşiktaş’a verseydik yine tutardık” dedi. Keşke Beşiktaş önce bizimle görüşseydi. Benim açıklamamdan sonra sanırım Beşiktaş’tan Mehmet’e “Böyle böyle bir açıklama yap ki Fenerbahçe transferden çekilsin” denilmiş. Geçen sezon Gökhan’ın transferinden dolayı Galatasaray ile sorun yaşadık Orada gösterdiğimiz duruşu burada da göstereceğiz. Gayet tabi oyuncumuzun isteğini yok saymayacağız. Eğer Mehmet Topuz’dan çok fazla para kazanmak isteseydik tüm kulüpleri dolaşır ve fiyatı arttırırdık. Biz Beşiktaş ile Mehmet’in anlaşmış olduğunu bilseydik Fenerbahçe’ye söz vermezdik. Mehmet Topuz ile anlaşıldığını biz akşam televizyondan öğrendik. Böyle bir durumda bizi kimse mecburiyete zorlayamaz.” | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |