![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kızı gonlu bızdeee babası ısterse vermesınn bakalımmm ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() |
|
![]() | #362 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler.Güzel açıklama olmuş. | ||
![]() |
![]() | #363 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören bitirir transferi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #364 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Haydi Topuz, iş sende bitiyor, çek restini Kayseri yönetimine...Ben Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitmem, yaa Beşiktaş'a giderim ya da burda kalır paflara çıkarım, sizde 5 milyon €'dan olursunuz vs..Görsünler anyayı konyayı sonra!.. | ||
![]() |
![]() | #365 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet topuz fenerbahceyi istemedigi sürece mehmet kayserinin futbolcusu mehmet ayni bizim aydinin yapdigi gibi rest cekecek ve kararinda duracak
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #367 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum bu tip sıkıntılarda iş oyuncuda biter..Oyuncu resmen bağıra bağıra soyluyor ben Beşiktaşlıyım die (kaynak : lig tv) Sen bu oyuncuyu 3-5 lira daha fazla alacam die başka takıma gonderiosun.Bu bence kayserinin 2 takımın arasını bozmak ve karlı cıkmak adına yaptığı ve işin içinde menejerlerin de olduğu bir iş.. Mehmet Topuz Beşiktaslı..Gerisi yalan,hikaye,ortalığı karıştırmak için kurulan düzendir..İnanmayalım bunlara yoneticiler bu raddeye getirdikleri bir işi yuzlerine bulaştırmazlar.. Deriz sonra eziklere Biz demedik mi ezikler mehmet topuz bizimdir die ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
![]() | #370 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar hepimiz rahat olalım lütfen Mehmet eziklere gidip imza atmadığı sürece bu transfer gerçekleşmez ve topuz kayseride kalır yine ama biz mehmeti nasıl alacağız dersek mehmet gelir beşiktaşa antremanlara çıkar kayseride bizi fifaya şikayet ederse fifa oyuncu eğer kulübe geri dönmek istemezse o kulüpte aldığı paranın emin değilim ama 5 ila 8 katı arasında bir bonservis belirler bizim yöneticilerde bu parayı öderlerse bu transfer gerçekleşir arkadaşlar ... ama burada iş şu anda mehmet topuzda bitiyor işte haydi dayan be mehmet topuz seni bu formanın altında göreceğiz inşallah...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |