![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar kimse canını sıkmasın eğer mehmet topuz sözünden dönmez ise kesinlikle bizde ( futbolcu mal değildir istemediği bir kulube satılamaz) en kötü ihtimalle gider kayseride 1 sene daha oynar seneyede sözleşmesi bitiyor kayseri başkanının bize ve m.topuza atmış oldu kazığın hesabı olarak bonservisi elinde bedavaya Beşiktaşımıza gelir
__________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20002327 | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avatarlarımızı değiştirerek destek verelim arkadaşlar forumlar medya tarafındna takip ediliyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaw artık yetti... Birçok arkadaşımında benim gibi düşündüğünü hissediyorum... Artık Mehmet Topuz transferi bizler açısından heyacanını kaybetmiş ve kabak tadı vermiştir. Ne olacaksa olsunda rahatlayalım artık.. Transfer öyle bir boyuta ulaştı ki artık Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a gelmesinin doğru olup olmadığını düşünmeye başladım... Beni bu kadar heyecanlandıran bir transfere karşı bu denli soğumam tamamen HURMAmur'un eseridir. Sizin para hırsınız futbolun güzelliklerinin önüne geçmiştir.. Bu saatten sonra ne Mehmet Topuz'u isterim ne de sizden gelecek başka bir ismi... Kayserispor sizin yüzünüzden değer kaybetmiştir ve kaybetmeye devam edecektir.. Sizin sonuna kadar övünebileceğiniz tek şey Azize yalakalığıdır.. Çünkü bu yalakalık ömrünüz sürdükçe devam edecektir.. Şerefiyle yaşayan bir klübe kendi pisliğinizi bulaştırmayın artık.. Çekin gidin ve huzur verin...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Azizenin Paratsi ve sonrasında belgeler ile birlikte açıklayacağım dediği bilgiler nelerdir ? Forumca çalıştık uğraştık didindik ve sizin için bu bilgilere ulaştık. İşte Azizenin açıklamaları. Aziz Scheafer sürekli gündeme getirdiği ve Almanya'dan aldığı bakire raporu yine tartışma yarattı. İddiaya göre Scheafer 'in bekaret zarı elastik ve delik. SEVGİLİSİ KANIT GÖSTERDİ Şenol İpek "Aziz Benim Evimde Kaldı, Birlikteliğimiz oldu..." Bakire manken olarak isim yapan Aziz Schaefer, eski nişanlısı Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra, "Şenol bana elini bile sürmedi" demiş ve kinayeli bir şekilde Şenol İpek'e teşekkür etmişti. Şenol İpek "Aziz Scheafer Artık, Bıraksın Bu Muhabbeti"O dönemde Schaefer'a yanıt vermeyen Şenol İpek, suskunluğunu bozdu ve sarsıcı açıklamalar yaptı. "Schaefer'ın, Türkiye'den bakire raporu alamadığına dikkat çeken İpek, Bıraksın bu bakire ayaklarını, biz birlikte olduk, bende kaldı" dedi. "Delillerim Var" Aziz Scheafer'in cahilce konuştuğunu söyleyen Şenol İpek "Dört duvar arasında yaşananlar dört duvar arasında kalmalıydı ama olmadı" dedi. Şenol İpek "Azizle'le birlikte olduğumu kanıtlayabileceğim pek çok delilim var ama kendime yakıştıramıyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü. Aziz Scheafer Bekaret Raporu Şenol İpek Aziz Schaefer'in neden Türkiye'den bakire raporu alamadığını sordu ve Schaefer'in bakireliğinin yalan olduğunu ifade etti. "Raporu Almanya'dan değil Türkiye'den alsın. Neden Almanya'dan alıyor? diye diyen Şenol İpek; gülerek raporun sonucunun bozuk çıkacağını ima etti. "Performansımdan Çok Memnundu" Annesi de Biliyor, Hatta Bizi Yataktayken Videoya Çekti "Aziz Schaefer benim yatağımdan hep memnun olarak kalkardı diyen Şenol İpek; "Şebnem'le birlikteliğimizi annesi de biliyor. Şebnem ilişki esnasında çok bağırırdı, annesi de bizi dinlerdi" dedi ve ekledi; "Hatta bir keresinde Şebnem'in annesi Lale Scheafer; Almanya'da sevgililer gününde bizi videoya çekmişti" "Görüntüler Annesinde" "Annesinde var bu görüntü. O kasette neler var neler" Anne-Kız Arasında Garip Bir İlişki Var Şenol İpek "Aziz ve annesi arasında garip bir ilişki vardı" dedi. alıntı
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saat 14.30 da CNN Türk'e spor hukukçuları çıkıp, bu konuyu değerlendirecek. Bilgilerinize.
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bilgi için sağolda zennetmiyorum bi açıklığa kavuştursunlar zaten kavuştursalar ne olacak gerçekten suçluyuz kulübüyle anlaşsaydık önce şu an Topuz Beşiktaş'taydı ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kulübü ile anlaşma yoluna gitmeyen ve bu coşku verecek transferi eline yüzüne bulaştıran, tv ekranlarında ahmet çakara bir beşiktaş başkanına yakışmayacak tarzda konuşmalar yaparak beşiktaşlılık duruşunu gösteremeyen başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |