![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | freud savunma mekanizması ---> rasyonalize etme !!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile aralarında transferi sorun yaratan ve son olarak sarı-lacivertli kulüple anlaşıp gece geç saatlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İstanbul'a gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz'a tepki gösterdi. Beşiktaşlı duruşu olmayan futbolcuyla işimiz olmaz Önce siyah-beyazlı kulüple anlaşıp, ''Beşiktaşlıyım ve başka takımda oynamak istemiyorum'' diyen Mehmet Topuz'un daha sonra Fenerbahçe ile anlaşmasına bir anlam veremediğini kaydeden Erdoğan, ''Ben, Beşiktaşlı duruşu olmayan futbolcuların transferini uygun görmüyorum. Beşiktaş'a, Beşiktaş duruşu olan futbolcuların transferi lazımdır'' dedi. Beşiktaş şanslıymış ''Beşiktaş şanslıymış ki Mehmet Topuz transferi gerçekleşmedi'' diyen Erdoğan, yaptığı açıklamada, ''Gördük ki Beşiktaşlı olsa da Beşiktaşlı duruşuna sahip değil. Transferin gerçekleşmemesi bu açıdan isabetli oldu'' ifadelerini kullandı. Bu arada, siyah-beyazlı taraftarların internet siteleri de Mehmet Topuz'a tepki gösterirken, bazı sitelerde, ''Her türlü kazanan Beşiktaş olmuştur'' yorumları yapıldı. (AA) | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | adam daha imzalamadı tamam aziz aldı bunu yarın fln imzalıcak sanırım ama belkide konuşmak için gitti yanii büyük ihtimal imzalıcak ama imzalamadan levent erdoğanın böyle açıklama yapması çok yanlışş acayip sinirliyim şu ann...
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | sanırım birçok kişi(ben dahil) imza olmadan inanamiyacağız.. Bir mucize olsa da... diyor herkes içinden. Zaten böyle birşey olur da imza masasından kalkıp bize gelirse herhalde büstünü dikeriz onun beşiktaşa Konu Neokartal tarafından (13-06-2009 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece bizi rahatlatmak için söylüyorsun ama mehmet topuzu fenere kaptırmanın tek suçlusu yönetimdir
__________________ | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne alakası var kardeşim yönetim neden suçlu olsun kayseri ve ezikfb resmen köle ticareti yaptılar Mehmet topuz efendi de sözünden caydı yönetimin suçu ne . | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | asıl sizin gibi yönetim yakışmıo bu takıma beceriksiz herifler
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |