![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | YA REKORLARA ALIŞTIK O NORMAL biz alışık takımız!!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadasım sahane yazmıssın ama bişey yanlış gercı onemlıde diil de ben belirteyim dedim. ze robertoyu malesef 2002 de kadroya cagırmadı scolari yani 2002 de dunya kupası kaldıran takım da yoktu ze roberto halbuki 98 de bile kadrodaydı. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence Anelka hem kariyer hem transfer olarak daha buyuk, ama o ayri konu. Insallah Ze Roberto gelir, o zaman rekorlar sahada kirilir, transferde degil. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler +bişeyde ben ekleyım o yazılan son 3 4 madde kalıcı değil ki tek maçta onu belirleyemezsınız ayrıca herkez bılıo ki beşiktaş ilklerın takımı heryerde ve her zmaan ole olucaktır
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |