![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zman sınırlerın tepeye vurdugu vakıt futbol bolumune yorum yapmayıp sakınlesmek en faydalısı kaldı kı bende bunu yapıyorum bu sekılde dıger arkadasların da haklarını ellerınden almamıs oluruz | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uzatmaya gerek yok taktir yüce forum yönetimimizindir biz ne desek boş . Konu _Blackseagless_ tarafından (01-04-2009 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mehmet kardeşim dedigin cok dogru . Belki 15 karakter felan daha uygun olur ama fıkralarda felan bazen gülüp geciyoruz. Ama istegini ileticem. Sizin görüşleriniz bizim için cok degerlidir ve biz hic bir zaman kafamıza göre hareket etmiyoruz ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben kendi yaptıklarımı inkar etmiyorum senin gözün sadece beni görüyor , bu konuda devamlı tarafsın kusura bakma . Ben hiç bir zaman teknik heyete , futbolculara ve yönetime çok kızdığım zaman bile asla hakaret etmedim beni bununla suçlayamazsın ama konularda arkadaşlarla sert tartışma konusunda bişey demem zaman zaman yanlış yapıyorum . Mehmet kardeşin önerisine gelince bana uygulana bilir gibi gelmiyor . Genel ban affı konusunu yönetime ileteceğini söyledin teşekkür ederim . ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yahu abicim , ben " ILLA " uygulansin demiyorum ki , Sadece Fikrimi sundum , Size actim konuyu , Sizin düsünceleriniz konunun takibini belirliyecek. Zaten Olmuyacak birsey'se Konu kapatilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |