![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #881 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalan kim adı ne havalimanına gidip pass kontrole sorucam giriş yaptı mı ülkeye die yalan gazete uydurması brezilya tvsinde ropartaj vardı sordulara neryde dediki bjk tan güzel bi teklif aldım artık avrupada oynamak istiorum | ||
![]() |
|
![]() | #888 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadslar bosuna birbirimiizi yemeyelim adamın durduk yere gelmez avukatı bi iş war bunda werdikleri sure yarın doluyo bence olacak inşş butun forum sitelerine giriyorum herkes bişiler diyor.ama suç burda yonetimin adam akıllı bilgi weren yok ama kimse bitti de demiyor bigun daha bekleyelim | ||
![]() |
![]() | #889 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi yazacaklarım başka bir BJK forumundan alıntıdır arkadaşlar.doğruluğunu bilmiyorum ZE ROBERTO 5 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ GÜNÜ GECE SAAT 02.00 İTİBARİYLA KARTAL OLDU.RESMİ İMZA TARİHİ BELLİ DEĞİL.VATANA MİLLETE BEŞİKTAŞIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |