Alıntı:
bejke´isimli üyeden Alıntı
şimdi şunları söylemem gerekiyor; bende urfa'da bir lise öğrenciyim fen lisesinde öğrenim görüyorum,ilk olarak yaptığınız yorumlar çok yanlış arkadaşlar gelip gördükten sonra böyle yorumlar yaptığınız için utanıcaksınız.Urfa'da yaklaşık 35 bin kişilik bir stat var ve gidip gördüm,mükemmel bir stat,üstelik bu urfaya gelmeniz burdaki binlerce beşiktaşlıyada beşiktaş maçına gitme fırsatı oluşturucak.ayrıca bu stat şu an organizasyon bakımından TÜRKİYE'DEKİ sayılı statlar arasında... VE SON OLARAK YORUMLARINIZI YAPARKEN BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUN BEN BU YORUMLARI BEŞİKTAŞA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM |
Dalga geçilmesi hoş değil ancak urfada oynamak da çok saçma bence,yanlış anlaşılmasın sadece urfada değil bi orda bi burda.Takım çok yorgun düşer bi kargaşa olur anlayacağın.Eğer anadoludaki kardeşlerimiz beşiktaşımızı gerçekten seviyorlarsa takım nasıl daha verimli olacaksa o fikri savunmaları gerekir.Önemli olan şampiyonluk.
Bende izmirliyim ama ikide bir beşiktaşın izmirde maç yapmasını istemem.Tesislere yakın alisamiyen yada yol park sorunu çözülürse olimpiyatta yapsın