![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapanlar çArşı Grubu.. Başkası değiL
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı grubu tek başına bir kurum değildir Beşiktaşa bağlı bir gruptur dolayısı ile Beşiktaş a zarar verecek davranışlardan kaçınmaları lazım yani Beşiktaş spor klübü dür kimsenin siyasi işlerine alet edilecek bir kurum değildir . | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi sen hep böle olaylrara farklı yaklasıosn neden? kastımı yapıosn acaba | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne münasebet kardeşim neden kasti yapayım . fox tv nin 22 : 00 da ki haberlerinde üzerinde Bjk forması ve elinde bjk bayrağı olan birilerini bir kaç polisi park ta sıkıştırmış taşlarken gösterdiler sence bu doğru bişey mi yakışırmı bjk taraftarına polisi bir köşede şıkıştırmak taşlamak , ben buna karşıyım kardeşim bunu alkışlamamı beklemeyin . 1 mayıs bayram dır kavga günü değil herkez haddini bilecek taraftar taraftar gibi davranacak siyasi olayda taraftarın ne işi var çıkarsınlar formaları gitsinler ozaman karışmayız . Beşiktaşımızı siyasi kavgalarına alet etmesinler .mesele bundan ibaret kardeşim . | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben denk gelmedim.söylediğin gibiyse çok ayıp olmuş
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen böyle bir görüntüyü tv de gördüm kardeşim hatta o polisleri bir parkta sıkıştırıp taşlayan o üzerinde çarşı ve bjk giyisileri olan gruptan polislere ağır küfürler edenler polisi provake etmeye çalışanlar vardı . Beşiktaş taraftarına asla yakışmayacak davranışlardı tv de gördüklerim fox tv 22 : 00 haberlerinde dakikalarca gösterdiler görüntülerini şok içinde izledim . | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen dediğin gibi kardeşim sadece takımımızın adını değil bütün taraftarımızı lekeliyorlar polislerimizin gözünde . şundan eminimki meşale şovda polisimize bira şişeleri atarak olayı başlatanların içine belki bu provakatörler de vardır . Gerçek Beşiktaşlı taraftar vatanını milletini sever polisine askerine bunları yapmaz . | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |