![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne münasebet kardeşim neden kasti yapayım . fox tv nin 22 : 00 da ki haberlerinde üzerinde Bjk forması ve elinde bjk bayrağı olan birilerini bir kaç polisi park ta sıkıştırmış taşlarken gösterdiler sence bu doğru bişey mi yakışırmı bjk taraftarına polisi bir köşede şıkıştırmak taşlamak , ben buna karşıyım kardeşim bunu alkışlamamı beklemeyin . 1 mayıs bayram dır kavga günü değil herkez haddini bilecek taraftar taraftar gibi davranacak siyasi olayda taraftarın ne işi var çıkarsınlar formaları gitsinler ozaman karışmayız . Beşiktaşımızı siyasi kavgalarına alet etmesinler .mesele bundan ibaret kardeşim . | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | helal size!!!halkın takımı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Haberli olsaydı bende gitmeyi çok isterdim.Helal olsun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #16 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben denk gelmedim.söylediğin gibiyse çok ayıp olmuş
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
İlk defa seninle aynı görüşteyiz seni sonuna kadar destekliyorum.... Biz spor kulübüyüz bu tip davranışlar takıma zarar vermektedir. Beşiktaş kulübünün taraftarlarının arasında her görüşten insan vardır. Konu Pritt tarafından (02-05-2009 Saat 09:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çarşı heryerdee helal olsun sizeee | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sana sonuna kadar katılıyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |