![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | degeri7.5 milyon euro ve 2009 a kadar anlasması var almamız cok zor
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir kere herkes kanat adamlarindan bahsediyor ve Nobre'nin bu yuzden basarisiz olacagini zannediyor, ama daha fazlasi var. Fenerbahce her mac rakibi abluka altina aliyor ve full gaz hucum ediyor. Nobre sirf kanatlardan gelen ortalarda degil, duran toplarda ve uzun sutlarda da etkili. Fenerbahce'de orta alan surkeli ileriye cikiyor, Appiah ve Aurelio her mac 5/6 sut cekiyor, ya direkt gol oluyor, ya karambol oluyor ve Nobre tamamliyor, ya da korner oluyor ve FB bir 1/4 gol daha kazaniyor. Bizim daha dogru dururst rakibin kalesini abluka altina aldigimizi gormedim. Manisa'da ilk 45 dakikada sadece 2 korner ve 1 gol girisimi(Fahr) var. Ileride top tutamazsan rakip daha kolay gelir kalene ve eninde sonunda gol yersin, ki bana gore bizim savunma yine iyi dayandi. Nobre'nin FB'de soluna Tuncay, sagina Anelka(veya Yozgatli), arkasinda Alex ve onun arkasindan destek veren Appiah ve Aurelio surekli pozisyon yaratiyor, bizde sadece yanina kalitesiz bir forvet ve arkasinda Delgado var. Kanatlarda Baki, Uzulmez, Toraman, Fahri hucuma ne kadar katki yapabilir? Klebersonun hucuma katildigini neredeyse hic gormedim, surekli geride oynuyor ve boyle zarar veriyor takima. Asil Antep maci sinav olacak, bakalim kendi evimizde kac pozisyon uretecegiz, cumartesi gunu bu yazima deginecegim, bakalim kim hakli cikacak...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence ne stoper ne de forvet ihtiyacımız olan şey orta saha ya da bek oyuncusudur.Ofansımızı kötü gösteren şey orta alan ve bek oyuncularının ofansif yetersizliğidir.Defansımız zaten bence yeterli.Gerekli uyum kazanılırsa defans yoluna girer.Şu an bile zaten çok az açık veriyoruz.Mevcut sorunların da kaynağı defans oyuncuları değil, defansın önündeki üçlünün ve bilhassa Kleberson'un defansif yetersizliğidir. Gökhan Zan, Koray ve Toraman dan birini harcamanın hiç bir anlamı yok.Tv8 den duyup da siz hiç yabancı savunma oyuncusu olmadan şampiyon olan takım gördünüz mü sorularını soranlara iki tane örnek veriyorum. Gordon Milne dönemi (4-4-2) : Recep-Gökhan-Ulvi-Kadir 1.Daum dönemi (3-5-2) : Recep-Gökhan-Alpay | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Aynen deginiyorum yazima, o kadar iyi hucum futbolu oynamamiza ragmen forvetlerimiz gol atamadi. Bobo ne goller kacirdi, ne kadar basit pozisyonlari cok gereksiz sekilde harcadi. Bobo hakkinda hala kararsizim, bu adam ya cok kotu oynuyor, ya cok iyi oynuyor, hangisi gercek Bobo anlayamadim.
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gercekten begenerek izledigim bir oyuncu Besiktas alsa isine yarar | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Bende çok beğeniyorum Alexi ama öyle ucuz değildir sanırım
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |