![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hep beraber tek bilek,tek yürek olursak aşamıyacağımız şey yoktur.bizim için zaman böyle bi zamanken kopukluklar(gürüş ayrılıkları)başladı bile. yaşıyorsam sebebi 3 hece 8 harf.bu söze sadık kalalım
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet bülent abimize katılıyorum eğer biz BEŞİKTAŞLIYSAK PES ETMENİN ÇOK erken olduğunu biliyoruz demektir hep birlikte daha iyi yerlere geleceğimizi biliyorum çünkü BEŞİKTAŞLIYIZ çünkü en iyi taraftarız bu gibi özelliğe sahip başka takım olduğunu düşünmüyorum NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE biraz daha sabır BEŞİKTAŞLI brotherlarım ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardesim taratarlimiz nerde kaldi dioyrsun da... iki senedir sabret diyoruz bu sene de böyle olursa nereye kadar.. tamam biz ölümüne BJK ama tabi sikintilarimizi dile getirmek sorundayiz..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | birçok beşiktaşlı arkadaşım yine mi hüsran demeye başladı... tigana ve baki mercimek gitsin diyenler bile var... daha ilk maçta bu kadar karamsarlık gerçekten garip ama bir yandan da geçen sezonlardaki başarısızlıkların tekrarlanacağı korkusu var taraftarda... anlayacağınız bu sezon ne benim nede diğer kartal arkadaşlarımın tahamülü kalmadı...ya şampiyon olacağız yada şampiyon olacağız....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |