Alıntı:
zamorano´isimli üyeden Alıntı
Son 15 yılda yalnızca 2 şampiyonluk kazanmamızın nedeni işte bu görüştür.Sezon başlamadan önce yapılan abuk sabuk transferlere ses çıkarılmaması ve ''efendim biraz sabredelim elbet takım daha iyi olacak '' tantanası sizin gibi taraftarların zihnini esir alıyor peki ondan sonra ne oluyor?Sezonun daha yarısı gelmeden en az 15 puan fark yiyoruz.Haşlama deyimim için özür dilerim galiba biraz ileri gittim(Beşiktaş'ın başarısızlıklarına duyduğum üzüntüye verin)Mösyö Tigana'ya gelince;Bu adamın neredeyse 20 yıla yakın süren hocalık kariyerinde ki tek başarısı Monaco ile kazandığı lig şampiyonluğudur Avrupa'da ise kupa kazandırmışlığı yok.Ancak ne ilginçtir ki bizim takım bu adama bir yıl için 2 milyon doların üstünde para veriyor.Avrupa da bu parayı kazananlar Capello,Maurinho,Ferguson gibi hocalar.Siz bu adamlarla Tigana'yı bir tutacaksanız orası ayrı.Ha birde şu Fahri meselesi;bakın güzel kardeşlerim ben Fahri'yi Fener'in altyapısından A takıma çıktığından beri izlerim.Bu çocuk Bilal Kısa ile birlikte A takıma alındı ve o zamandan beri sağ bek oynuyor.Rize'de de sağbek oynadı.Nitekim sizin bildiğinizin aksine Rize'nin ön liberosu eski Schalke'li Ünal Alpuğan'dır.Tabii bu yıl Tjikuzu oynayacak zaten o yüzden Ünal'ı sattılar. |
Valla bence de 15 yıl da 2 şampiyonluk almamızın sebebi ,senin gibi kendini teknik direktör zanneden, sabırsız,Türk oyuncularını futbolcu müsfettesi olmakla suçlayıp yabancı futbolcu hayranlığından kurtulamayan taraftar profilidir.Tigana ile örnek verdiğin Teknik Direktörler gerçekten kıyaslanamaz.Çünkü çok farklı misyonlar üstlenmiş kişilerdir.Capello her zaman en zengin kulüplerde hocalık yapmıştır.Hiç bir şekilde bütçe sorunu yaşamamıştır.Tigana sayısız adamı dünya futboluna kazandırmışken Capello'nun kazandırdığı bir tane adam göremezsin.Ferguson'a gelince neredeyse 20 yıldır aynı takımın başında ve bak bakalım kaç yıldan sonra şampiyonluklar kazanmaya başlayabilmiş.(Hani sabredelim demek safsata ya sana göre )Ayrıca buradan çıkan sonucu da ben anlayabilmiş değilim.Tigana'yı bırakıp Capello'ya teklif mi götürecez şimdi yani.Ya da bu adamların çok başarılı olması Tigana'yı senin dediğin gibi ne idüğü belirsiz bir adam mı yapıyor ? Fahri konusuna gelince kardeşim,çok boş bir iddaa içerisindesin.Ünal 'ın kim olduğunu da gayet iyi biliyorum.Ünal'ın ön libero olması Fahri'nin ön libero olmadığını göstermez.Bir takım tek ön libero oynayacak diye bir şey yoktur.Nereden duyduğunu bilmiyorum belki bir süre denenmiş olabilir ama Fahri her zaman ön libero oynamıştır.Fahri'nin kendisinden iyi bilmiyorsun heralde nerde oynadığını ?