![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bence tigana hakkında cok yanılıyorsun adam futbolcu kariyerinde de cok iyi di teknik direktorkende futbola gercekten yıldızlar katmış bir adam bence biraz sabırlı olman gerek gecen seneler hakkında haklı olabilirsin ama bu sene genc dinamik bir takım kuruldu zaten bu takımdan hemen bişi beklemen yanlış olur ama ilerisi için surekli beraber oyanayan bir takım yaratabilirsek bu bizi gelecek senelerde de cok iyi yapabilir. turkiyede bjk taraftarı olarak hep sampiyonluk ve galibiyetler bekliyoruz bence bu cok yanlıs bence kurumsal olarak bjk yı geliştirip takıma gencleri adapte edip gercekten basarı yakalanır.Nitekim tigana da ole bir devrim yapma pesinde ben olacagına inanıyorum iyi bir transfer daha yapar iseler sol kanada ve takıma abilik yapabilecek o zaman gor bak hersey daha duzgun olacaktır. bir besiktaslı olarak seni bu kadar karamsar gormek ve takım hk. bu kadar agır konusmanı hiç hos karsılamadım.. bu tip eleştirilerin biraz daha yapıcı olursa bence cok daha iyi olur.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |