![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
aslında süper biri ama psv bırakmaz ole bi defansı....keske oyle olsa
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #43 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #45 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #48 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
bence tigana hakkında cok yanılıyorsun adam futbolcu kariyerinde de cok iyi di teknik direktorkende futbola gercekten yıldızlar katmış bir adam bence biraz sabırlı olman gerek gecen seneler hakkında haklı olabilirsin ama bu sene genc dinamik bir takım kuruldu zaten bu takımdan hemen bişi beklemen yanlış olur ama ilerisi için surekli beraber oyanayan bir takım yaratabilirsek bu bizi gelecek senelerde de cok iyi yapabilir. turkiyede bjk taraftarı olarak hep sampiyonluk ve galibiyetler bekliyoruz bence bu cok yanlıs bence kurumsal olarak bjk yı geliştirip takıma gencleri adapte edip gercekten basarı yakalanır.Nitekim tigana da ole bir devrim yapma pesinde ben olacagına inanıyorum iyi bir transfer daha yapar iseler sol kanada ve takıma abilik yapabilecek o zaman gor bak hersey daha duzgun olacaktır. bir besiktaslı olarak seni bu kadar karamsar gormek ve takım hk. bu kadar agır konusmanı hiç hos karsılamadım.. bu tip eleştirilerin biraz daha yapıcı olursa bence cok daha iyi olur.. | |||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zamorano bence çok abartıyosun. sanki yönetim tigananın istediği futbolcuları aldıda tigana oynatamadı bak ülker dünya kupasından önce Zeroberto ile anlaşmışıtı ama yönetimde para olmadığı için o nun parasını delgadoya verilidi anlıyıcağın yönetim gidiceğini bildiği için transfer yapmyo,yönetim geldiğinden beri aburcubur transfer yaptı 2 senedir onun ceremesini çekiyoruz.ayrıca fahri 4 4 2 taktiğinde oynayacak bence gelecek vaadeden oyuncu defans konusunda da korayla ibrahime çok haksızlık ediyosun ikside çok iyi ve tek suçları fizikleri aynı tipte ama defansa 1 tane mesela psv deki alex çok iyi oturur ama bu yönetimle çok zor.İnşallah en kısa zamanda giderlerde kendmzi toplarıs.. | ||
![]() |
![]() | #50 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrica bir takim eksik bolgesine gore transfer yapmalidir. Arkadasim ne guzel ornek vermis, bu takim 2 sefer Turk savunmayla basarili olmus, ki biri efsane kadro olmak uzere. Biz GS'den gol yememisiz, Manisa gibi bir takima gol disinda pozisyon vermemisiz, hala mi savunma elestiriliyor? Bu takim oynadigi 6 macin 4'unde gol atamamis, diger 2'sinde ise anca 1 tane atabilmis. Yani koskoca Besiktas bir macta 2 gol bile atamamis, insanlar hala savunma diye bagriyor, nasil yani? Bu takimin eksik bolgesi forvet ve sol kanat, bizim forvetlere bakin bi: Nobre iyi ama digerleri? Gokhan Gulec yeterli mi yetersiz mi belli degil, Ibrahim Akin son 2 sene ortalarda yok, cok istikrarsiz, Bobo ise o kadar kalitesiz ki kiralansin deniyor? Delgado'nun alternatifi bile yok? E bu takima kim gol atacak, Tigana girip atacak degil ya? Bu takim gol atamiyorsa niye hala savunma gunah kecisi oluyor, orada yabanci yok Turk var diye mi? Bana Luciano ve Tomas gibi yabanci gelecekse hic gelmesin, Milli Takimin kapi gibi 4 defans adami var bu kadroda. Ha siz surekli Milli Takimin stoperleri kotu diyorsunuz, ona bakarsa orta saha, back ve forvetleri de kotu, tum takimimi yabancilardan kuralim?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |