![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
deli olmamak elde değil !! beşiktaşı ne fenerle ne de gs ile kıyaslamıcam !! sadece 1 kaç soru soruyorum .. 1--- gençler maçı öncesi kimler "rahat kazanırız" diyebiliyordu ? 2--- gençler maçı öncesi ilk 11 i ve taktiği tutturabilen var mıydı ? 3--- geçen yılın 2 kupa sahibine bu kadar basiretsiz futbol yakışıyo mu ? 4--- mustafa denizli fantazilerine daha ne kadar devam edeceksin ? 5--- ligde böyle isek yarın şampiyonlar liginde ne olacak sonumuz ? 6--- kanat organizasyonları olmadan oynayan başka takım var mı ? 7--- bu taraftarı göz göre göre üzmeye kimlerin hakkı var ? SAKIN BANA 2 PUAN KAYBETTİK DİYE BU YAZIYI YAZDIN DEMEYİN !!! 3 HAFTADIR YAZIYORUM BU ŞEKİLDE , SKOR YAZARLIĞI DEĞİL BU !!! SENİ SEVMİYORUM MUSTAFA DENİZLİ KAYBEDİLEN PUANLARDAN SONRA GÜLMEYE DEVAM ET SEN !! saygılar ....
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şunu hatırlatayım , maçı tv den değil tribünden izledim .. son zamanlarda gördüğüm en silik beşiktaş'tı ... organizasyon yok , bilinç yok , anca DAN-DUN ... nihata ve holoskoya uzun top .. başka bişi yok .. yazık ...
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sen bu soruyu sormadan önce benim sorduğum soruları cevaplayabilir misin bey efendi ??? çünkü senin sorduğun sorunun cevabı benim sorularımın içinde !!!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bence takim iyi ve yeterli...hatta idda ediyorum süper ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz......ama hazir degiliz...mesela gesenin hazir olmasi gayet normal 3 eleme oynayacak adamlar.....tek problem delgadonun sakatligi....su an icinde onu beklemeden baska sansimiz yok..... | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
delgado gelse düzelcek yani her şey ![]() ![]() ![]() sen kapa pc yi uyu 3 - 4 ay sonra aç forumu çünkü o aralar delgado antremanlara başlayacak
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hani insan birşey iddia ettiğinde hep haklı olmak ister değil mi? Ama ben bu konuda haklı çıkmak istemiyorum. Çünkü haklı çıkmama Beşikjtaşımın başarısı sebep olacak. Bizi yanlış anlamayın yani köstek değiliz biz sadece gerçekleri görüp dile getiriyoruz. Ve sanırım başarıyı daha çok istiyoruz. memnuniyetsizliğimiz bu yüzden. Ve hala Delgado gibi birine güvenmen gerçekten düşündürücü. 3 yıldır ne yaptı? 3 yıldır bir tane derbi maçta sonuca etki edecek futbol oynayabildi mi? | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iide göz var nizam var ortada futbol var taam ama gol yok acil forvet lazım
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim takmda geçen seneki takm oyunu, takım ruhu yok, bu sene oynadgmz 3 lig maçndada ben begenmedm takmı, maçta kaçan gol pozisyonmz yok ya böyle birşey olablrmi geçen sene çifte kupa şampiyonyz bde | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |