![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #131 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mütiş bir yetenek gelecek onu bekliyor inşallah kendi geleceğine beşiktaşa ve türk futboluna ihanet etmez. biz sergene doyamadık.inşallah ona doyarız.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
| |
| |
| | #132 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben geçen gün Lig Tv'de duydum.Muhammet'i hocası kulağından çekmiş.Muhammet de gururunun incildiğini söyleyip , maçlara çıkmıyormuş.Muhammet'e Barcelona talipmiş.Ne yazık ki medya geleceği olan bir futbolcuyu daha yok etti...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #133 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
PSV, Muhammed'i istiyor Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan minik yıldızı Muhammed'e, Barcelona'nın ardından Hollanda'dan da teklif geldi. Futboluyla büyüleyen Beşiktaş minik takımının yıldızı Muhammed Demirci'yi (11) Barcelona'dan sonra PSV'nin de istediği ortaya çıktı. Muhammed'in Türkiye'de baskı altında olduğunu ileri süren Hollandalı yetkililerin, ailesine de kulübün sponsoru Philips'te iş garantisi verdiği belirtildi.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gitmez abisi gitmez ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |