Alıntı:
| krashnic´isimli üyeden Alıntı
arkadas bu yazdıklarınla komık oluyorsun..ne top kaptırması ..2 tane kaptırır 20 defa ezer gider..yattarayla işimiz olmaz deme..ben bazı seyleri gec goruyorum de...yattaran varsa orta sıkıntın olmaz...inonuda kapalı defansı nasıl acacaksın dedinya..amm a guldurdun be kardes..adam dunyadaki sayılı cilingirlerden..telefon kulubesine 3 kisi sokun..hepsine ayrı renklerdeki toplarla calım atar ne konusuyorsun..adamı 3 senedir takip ediyorum.. |
Arkadaşım, tamam iyi futbolcu ama bana Yattara'nın Trabzon'a kazandırdığı bir büyük tane maç söyle ben de sana hiçbir şey demeyeceğim. Öyle maç başına iki tane top falan da kaybetmez. Oynadığı maçlarda Trabzon'un en çok top kaybeden oyuncusudur. Niye acaba Yattara 3 teknik direktör zamanında da hep yedek kaldı, hatta zaman zaman kadroya bile giremedi ?? Adam Gine Milli takımına bile çağırılmıyor. Bu tip adamlar geldi mi sorunları da beraberinde getirir. Bu Yattara'yı bence çok büyütüyorsunuz.. Bu biraz da kiminle kıyasladığınıza bağlı. Sıradan oyuncularla kıyaslıyorsanız bence hata. Çünkü Beşiktaş'a Cafu ayarında, Figo ayarında futbolcu lazım. Umarım bana Yattara da onlar kadar zaten demezsin..