![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #112 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #115 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla defansı biraz oturtursak, orta saha canavar gibi olacak, ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum, aslında maçları zevk için izlerim ve sonuç ne olursa olsun 5 dakika sonra unuturum ama bugün nedense içim kıpır kıpır... sanki bu sene uefa gelecekmiş gibime geliyor... yoksa zeka sorularıyla uğraşa uğraşa kafayı mı yedim ne??? | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar, Nobre' yi vatandaş yapmaya çalışıyormuşuz, eğer bu sene olursa amacımızın bir yabancı daha getirmek olduğu kesin. Ricardinhoyu Delgado gibi daha çok oyun kurucu, sol kanada da ze-roberto veya gilberto gelebilir diye düşünüyorum. Yani bu üçünden ikisini bu sene takımda görebiliriz umarım. | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adam iyi olmasa milli takima cagrilmaz kalitesi ortada hem takimda ayni dili konusan yurttaslari var uyum sorununu cabuk hallder diye umuyorum | ||
![]() |
![]() | #119 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sakat die kaynak olarak verilen link burasi http://www.sportsnetwork.com/default...CLN2879078.htm ama haberin alt kisminda da dikkat ederseniz tarih baya bi eski ! Kasim 2003 tarihli !! ![]() ![]() haberin aynisi ayni tarihte burda da verilmis http://www.wldcup.com/news/2003Nov/2...ld_soccer.html Konu nobodY tarafından (11-08-2006 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |