![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
arkadaşlar bu yıl herkes bjk mizin 10 numara sorununu biliyordu , çok iyi olan kadromuzun varlığı bu yüzden onları korkutmuyordu , bjk mizi fasulye görüyorlar bundan memnun oluyorlardı . şimdi tabatayı transfer etmemizle birlikte doğal olarak bir korku sardı herkesi , bu apaçık ortada . çünkü hiç kimse bjkmizin başarısını istemiyor . ve ben bu transferle birlikte ilk defa böyle büyük bi rezillik gördüm , ajansların çoğunda , gazetelerin çoğunda , bizim basınımızı bile kandıracak derecede yalanlar , en küçük ayrıntıları bile yalanlaştırıyorlar santosta 127 maçta 72 gol atan TABATAMIZIN gol sayısı bir çok yerde 23 olarak yazılmış !!! bir kaç çapulcu yüzünden bizim medyamız bile buna inanmış arkadaşlarım 23 değil 72 dir . resmi vikipedide bu böyle , ben brezilyayı takip ediyorum ortada bu böyle .. bunun dışında adamı anadolu topçusu gibi lanse etmeye çalışıyorlar , oysaki santosta pelenin 10uyla kaptan olmuş adına besteler yazılmış videolar yapılmış bir yıldız söz konusu burda . manchester city gibi orta sınıf bi kulupte tutulmamış , bonservissiz olmasına rağmen 9mil euro bonservis ödenmiş yada lyon un kalbürüstü futbolcusu keita söz konusu değil burda . yıldız sanılan bir adam değil , yıldız olan bir adamı aldık . ve herkes artık bjkmizin problemi kalmadığını biliyor , işte bu yüzdendir bu kıskançlık arkadaşlarım sizde arkadaşlarınıza doğruları anlatınki yalanlar DOĞRU BİLİNMESİN . Video Haber: Rodrigo Tabata’nın Santos’taki golleri | Futbolistan.net
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |