![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hatta: 5 Ronaldinho???? ![]() ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | İşlem tamam! Brezilya Milli Takımı’nın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Sambacı pazartesi günü İstanbul’da olacak 12.08.2006 ![]() Juventus’u seçmedi Sol kanat için arayış içerisinde bulunan Beşiktaş, aradığı adamı Brezilya’da buldu... 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Corinthians’ın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Siyah-Beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Kara Kartal yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro, kulübü Corinthians’a da 2 milyon Euro ödeyecek. Yıldız oyuncuyu Juventus ve Roma kulüpleri de transfer etmek istiyordu. R.Carlos atağı! Ailton’la olan sözleşmeyi apar-topar fesheden Siyah-Beyazlı yöneticiler transferin önündeki son engeli de kaldırdı. Ricardinho pazartesi günü akşam saatlerinde Türkiye’ye gelecek. Bu arada uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Roberto Carlos ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için Kara Kartal’ın eski hocası Bosque’nin devreye girdiği ifade edildi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=408225 | ||
![]() |
![]() | #163 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
kardeş bir maçta en fazla 5 yabancı oynar bu nasıl olacak
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu saatten sonra alınacak olan adam yararlı olurmu diye kafamda soru işareti var. aylar evvel transferi bitirme sözü verilmişti. bu da başarısız yönetim demek benim için. neyse hayırlısı olsun
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
![]() | #168 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
cok dogru diyorsun arkadasım . hem delgado da rahat oynar hem de kleberson boylece sol bek i.uzulmez baki gibi defansa cakılı oynamaz ve bolca hucum girişimi yapar . ben simdiden sampiyonuz diyiyorum Konu ßeCkhæM tarafından (12-08-2006 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #169 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1 nerye yada gilbertoya ayda 2,5 euro vermezler 2 ze gelmeyeceğini kesin bir dille açıkladı başkanın eşinin ze nin eşini ikna çabasıda boşa çıkmıştı 3 zaten tiganada 2, bir oyun kurucuya ve oyunun kaderini değiştirebilecek bir adama ihtiyacı olduğunu geçen hafta söylemişti bence harika olur eğer komplolar süpekilasyonlar ve benzeri olaylara boyun eğmez ve moralimizi bozmassak bence harika olur ben daha öncede söylemiştim bu sene şampiyonluk bekleiyorum ama ilerideki seneler harika olacak diye ama şimdi fikrim biraz değişti ![]() ![]() ![]()
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #170 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |