![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence savunma yerine gustavo nery'i alsınlar, çünkü ricardinho bir sol kanat değil, brezilya milli takımında ronaldinho'nun yedeği ve kadroya alex'in yerine alındı, yani tipik bir forvet arkası oynayan hücum oyuncusu, bu yüzden bir sol kanada ihtiyacımız var, tabii ki ricardinho solda da pekala oynayabilir, buna itirazım yok ama nobre'ye türk statüsünde oynama hakkı verilirse orta sahanın kuvvetlendirilmesi daha önemli, sonuçta bana göre de en iyi savunma hücumdur, orta sahada topu ayağımızda ne kadar fazla tutabilirsek o kadar az atak yeriz... | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bence sol bekte ibrahim üzülmez çok çok iyi bir tercih olur.ayrıca bu bölgede baki de var. ama defansın göbeğine kesici ve çok kazma olmayan bir adam alınırsa mükemmel ötesi olur. yinde de ben nobrenin işinin olacağına ihtimal vermiyorum.eğer nobre türk vatandaşı olursa yarın birgün bütün takımlar ayaklanır.herkesi türk vatandaşlığına geçirmek için.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |