![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi sorun şu ki eleştiri adı altında hakaret ediliyor bahsettiğiniz yanlışlar yapıldı ama geride kaldı şu an başkan da işi öğrendi emin olun ki yeni yönetiminde çok kaliteli iş bilen kişiler olacaktır bundan dolayı şampiyonluğa 2 gün kalmışken eski defterleri açmanın manası yok . | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Diline sağlık be tekinim , aday oldunuz da başkan mı engelledi buyrun yapın projenizi belirleyin listenizi aday olun görelim sizi . | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne demek abıı ısın ıcınde besıktas olunca ben her zman haklının yanındayımmmm ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben demirörenin bu çocuksu kendini bilmez hareketlerinden beşiktaşı küçük düşürmesinden dolayı karşı çıkıyorum.ayrıca herşeyin zamanı var diyorsunda bu zaman nezaman.işlerin kötü gitmesini beklicez. bu forum niye var anlamadım bobodan cisseden daha iyisi lazım diyoruz tepki geliyor. nobre-bobo kıyaslaması yapıyoruz tepki geliyor. başakanı eleştiriyoruz tepki geliyor. ne yazalım herşey çok güzel 2 kupayıda aldık başkan mükemmel avrupada esicez gürlicez.barca yı istiyorum falan mı diyelim.klubümde ne eksik görüyosam onu yazım olmasını istiyrum. benim rengim belli demirörenin istifasını istiyorum.ilk önce yakışan başkan lazım klube
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ozman işimiz kolay tayyibi halk eleştirmesin varsa derdi gitsin parti kursun aday olsun. mükemmel mantık
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yönetimin yanlışlarından dönmesi Beşiktaş'ımız adına sevindirici.Ancak bunun mimarı Denizli'dir.Yoksa sizin söylediğiniz gibi yönetim akıllandığı fikrine katılmıyorum.Ama inşallah dediğin gibi olur seneye akıllı adamlar gelir yönetime.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa warya huzur bozmaktan başka birşey değil şurda konuşulanlar 2 gün snra inş şampiyon olucaz konuşulan konuya bakk başkaları karalıyor şampiyonluğumuzu diye üzülmeyelim o zaman şampiyonluktan 2 gn önce bizim forumumuzda konuşuluyosa bunlar yazık yaa tamam konuşulur ama zamanı var yaa arkadaşında dediği gibi şampiyonluğada değişmiyoruz biz başkanın hatalarını biliyoruz ama düzelttiğini düşünüyorum kendni hatarını gördüğünüz gibi doğrularınıda görsenize
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
| |||
![]() |
![]() | #29 | |||
Burası siyaset yeri değil bıu forumda siyaset yasak konumuzda başbakan değil . | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ozman boboyu falan eleştirirkende yüzünemi söyliyelim?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |