![]() |
şansaldan büyük gaf!!! ******** şansalla onun bunun cocuğu erman beşiktaş macını tartışırken ezik şansal beşiktaş taraftarını her FIRSATINI BULDUĞUMUZDA eleştiririz ama cuma günü hakeme büyük tepki olmasına rağmen hiç küfür etmediler fln dedi yorumu size bırakıyorum artık. SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM... |
abi yok ya bunların harbidenn ................ artık bitsin bu yıl adam gibi takım kurup bu şerefsizleri de febe ide cincon u da ezelim |
Ha söyle Sansal ya! |
Şansal ı oldum olası sevmem zaten yorumlarını falan,ne diyeceği belli olmuyor ermanla beraber |
boşverin bu adamları zaten yıllardan beri ortam germekten başka bişi yaptıkları yok. |
bence şansal büyüka çok kaliteli bir insan ve dün gece de bizim taraftarları baya bi övdü hakkını yememek lazım |
Adam harbiden aşmış yani.Her fırsatta elestiririz ne demek ya.Böle eziklik olmaz... |
aldirmayin arkadaslar hepside ezik diilmi |
sansal la eran toroglu hıc sevmıyorum onun ıcın de seyretmıyorum |
evet ben baktim o prgramma cok guzel dedi! |
Neden Bu Tler Icin Kendimizi Yoruyoruz.inanin Bunlara Dgmez Be Arkadaslar |
http://www.imagestr.com/imagestr/442...3341483253.jpg BUNLARI CİDDİYE ALMAYA DEĞMEZ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR DEMİŞLER.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ok tamam annadim TSK |
onun bunun cocuğu şansalllllllll |
Beşiktaş Taraftarin Mükemmel Olduğunu Herkes Biliyor Bunu Anlatmaya Gerek Yok Ki |
Türkiye`de Saat: 13:30 . |