![]() |
Onlardan biri olman onlarla işbirliği yapmanı gerektirmez :D Ayrıca ne öyle rüya tabirleri kitabı gibi cümleler kuruyorsun :D |
Ufuğu Tek bulmuş yükleniyorsunuz :D ayik oLun ;) BURDAYIZ :D you'll never walk alone UFUK :D Asla yalnız yürümeyeceksin :D |
Alıntı:
AyNeN :D |
bu kizlar erkek nekadar süper olursa olsun elesdirecek birseyi buliyorlar birazda özelesdirimi yapsalar ne :D |
Yaşasın feminizm...:DTeşekkürler. |
siz bize kurban olun:D |
Erkekleri de kurban eden şeyler var.:) |
Alıntı:
Oh be :D Valla sizde yüklenin biraz :D Tek başıma birden fazla cephede savaşıyorum :D |
Alıntı:
her zaman yanındayız kardeşim türk erkeğini ezdirmeyiz :D |
Helal olsun be :D Sizler varken sırtım yere gelmez :D Savaşa devam :D |
türk erkeği burda hanımlar nerde :D darbe yapıoruz :D |
savaşı göze alamadı hanımlar :D |
neyseki aramızda böyle erkek tipi yok :D forumdaki erkek arkadasların hepsı bırbırınden degerlı kızlar bu cocukların kıymetını bılın. |
O kadar :D |
darbeyi yaptık nokta:D |
Alıntı:
helal sana Gökhan |
Bayanlar Konuya Uğramaz oldu :) |
Hezimete uğrayınca..:D |
burdakı dısı kartallar erkek dusmanıııııı :D:D:DD: |
kale fethedildi arkadaşlar püskürttük bayanları :D |
Bir Başka Serüven'de Görüşmek üzere ;) :D |
cev. Sakadan da olsa bence haklisin, simdiki erkeklere guven olmaz, seni ne kadar sevse deli gibi asik olsada illaki aldatmalari gerek, evlenmek sorun deyil cok kolay ama acisini bir omur cekmek zor o yuzden sabirli deyilseniz ben gibi hic evlenmeyin, bu arada besiktas her zaman ve her yerde sampiyon bazi maclari kaybetsekte sampiyon biziz. |
Darbe,hezimet,kale,püskürtmek falan ha....Neler oluyor burda?:D Biraz işim var,bekleyin geliyorum.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abLa arkandayyım :D |
Alıntı:
Hopp su koyu verme hemen :D Masaya yumrugunu koy :D Amansız ol :D |
Ufuk kışkırtma forumun saf ve masum erkeklerini :D |
Alıntı:
Alıntı:
Yaşasın profeminist hareket :D Kahrolsun feminizm :D |
Alıntı:
Ben onların gözünü açıyorum :D Gerçekleri görmeleri lazım :D |
Alıntı:
pardon hangi gerçekler :D çok dokunuyo dimi bu tür konular size sataşıp duruyosunuz :D ama sen yinede dikkat et fazla açılmasın gözleri :D |
Alıntı:
Bu bir itirafmı ? :D |
yoo itiraf falan deil sen istesende açamazsın onların gözlerini :D ama bence senin gözlerini kapatmak lazım :D:D |
Cümlelerinle verdiği anlamlar çelişiyor haberin ola :D |
ufuuk kıskırtma milleti :D |
yardıma ihtiyacın var mı Ufuk:) |
Ufuğun çok işi var çokkk :D sizin gözünüzü açcakmışş heralde ömrünün sonuna kadar uğraşır :D:D |
Alıntı:
Yardıma her zaman açığım :D Alıntı:
Neden anlayış kıtlığımı var üyelerde :D Gayet zekiler bence kesinlikle doğruyu görecekler :D |
Alıntı:
|
adamın biri sihirli lambayı elleyince içinden cin çıkıyo cin dile benden ne dilersen diyo -Uçak fobim olduğu için İstanbuldan Amerikaya karayolu istiyorum ooo çok zahmetli o istediğin hemde bürokrasiye takılır bu isteğin çok zor başka bişey iste diyo -o zaman kadınların dilinden anlayabileyim diyo -yol kaç şeritli olsun sen bana onu söyle kadınları anlamak çok zor Ufuk:D |
direnişçiler ayaklandı abla:D:D |
| Türkiye`de Saat: 02:44 . |