![]() |
Yahu arkadaşlar nerden çıktı yine bu kapışma profeminist hareketi sekteye uğratacak her türlü oluşumun önüne geçerim ilgililere duyurulur :D:D |
haklısın Bekir erkekleri anlamak çok zor :D ama ben çözdüm en iyisi odunla odun olmak :D:D |
bilgileirn için teşekkürler duygu dikkate alacam konuyu |
Alıntı:
Budur işte :D Daha konusmaya ne gerek var :D Alıntı:
Alayına isyan:D Varolsun profemizm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sende bize katıl abi :D Potansiyel tehlike var forumda :D |
Alıntı:
Günün birinde üç adam yürürken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı.. Nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Birinci adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya dua etti: "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver!" Tanrı ona uzun kollar ve güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi. Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boguştu ve neredeyse 3-4 kez bogulma tehlikesi geçirdi. Ama başarmıştı. Bunu gören ikinci adam da Tanrı'ya dua etti: "Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver!" Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı, ancak birkaç kez alabora olma tehlikesiyle karşılaştı.. Tüm bu olanları izleyen üçüncü adam, dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrı'ya yalvardı : "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç , araç ve zeka ver!" Bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti.. |
Alıntı:
Çok kötü yalan söylüyorsun :D Kendini geliştir bu konuda :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:06 . |