![]() |
bha'dan açıklama http://img14.imageshack.us/img14/6933/fft15mf128310.jpg Son Zamanlarda Gelişen Olaylar Tüm Beşiktaş Camiasının Olduğu Gibi Biz Hacıhüsrevli Beşiktaş Sevdalılarınıda Derinden Üzmüştür . Ancak Bazı Leş Kargalarının Ortalığı Dahada Karıştırma Girişimleri , Türkiyede 2 Büyük Bırakma Planları Yapan Köftehorların Ekmeğine Yağ Sürmektedir . Bunun Beraberinde Bazı Yönetici Ve Sayın Başkan Demirörenin Halen Taraftarları Kışkırtabilecek Açıklamalar Yapması , Olayları Yatıştırma Çabası Sarfermek Yerine Dahada Büyümesine Yol Açacak Fiili Girişimlerde Bulunması Çok Çok Üzücü . Özellikle Son Denizli Maçında Görüldüki Beşiktaş Bölünmeye Doğru Gidiyor Tekne Su Alıyor ! Ve Bunun Karşısında Duran İki Kesim Var . 1.cisi Tekneyi Kurtarmaya Çalışacağına Tekneden Atlayıp Kaçmayı Tercih Edenler 2.cisi Tekneye Ekstradan Su Dolduranlar .. Işte Olayın Kısa Özeti Bu Iken Şöyle Bir Zorunluluk Ortaya Çıkıyor . Ölümü Göze Alıp Teknede Kalarak Mahşapaylada Kovaylada Olsa Tekneyi Kurtarmaya Çalışacak Bir 3.kesimin Olması Ve Bu Ikı Kesimide Bastırması . BIZ BEŞIKTAŞ HACIHUSREV OLARAK Bu 3.Kesimdeniz Ve 3.Kesim İsimli Bir Hareket Başlatıyoruz Bu Gece Yapılacak Toplantımızda Bir Çok Plan Yapacağız , Kasımpaşa Maçına 3.Hareketin Pankartları Ve Tezahüratlarıyla Damga Vuracağız . Şu Unutulmasınki Her Ne Kadar Derin Çatlaklar Oluştuysada Bjk Halen Bir Bütün .. Bu Çatlaklardan Faydalanıp Beşiktaşı Bölmeye Çalışanlar Kasımpaşa Maçında Bir Daha Ortaya Çıkarlar Ise BHA Gerekli Cevabı Anlayacakları Dilden Verecektir . Ne Futbolcusunu Islıklayan Sözde Taraftara Nede Şeref(siz) Yalçın'ın Itlerine Taviz Verilecek . Kısacası Biz Yapacağımızı Biliyoruz . 3.kesimin masaya yumruğunu vurma zamanı geldide geçiyor . Saygılar . Imza : Alp Tekin Çotuk - Alihan Talaşçı - Ayhan Işıklı - Mahir Ak - Selahattin Kızıltepe - Uğur Çotuk - Adnan Kaybaş - Şahin Atasever Ve Diğer BHA Üyeleri . |
Yakarız Bu İnönüyü Yaaaakarızz !!! |
hah bi siz eksiktiniz |
biz bölücü değil birleştiriciyiz . biz kimseden bedava bilet dilenmez mahallece para toplar , maça gidemeyen kardeşlerimizide götürürüz . biz yönetim istifa etsin diye kendi takımımızı ıslıklamayız , bir yandan takımımızı destekler bir yandanda protestomuzu yaparız . biz taraftar grubu t-shirtleriyle değil beşiktaş formalarıyla dolaşırız . aşkımız bilete , taraftar gruplarına değil . aşkımız karakartala ve karakartal ın başarısı için ter döken futbolcularımıza . BİZ VE BİZİM GİBİLER OLMAZSA BU TAKIM BÖLÜNÜR , EĞER YAZIMI OKUDUYSAN 3.KESIM HAREKETININ NE OLDUĞUNU ANLARSIN . 3.KESIM EKSIK OLURSA ORTALIK 1. VE 2.KESIME KALIR . SEN 1. VE 2.KESIMDEYSEN OLMAYA DEVAM ET . Biz Ölümüne Savaşacağız Bu Takım Içın . Gerekirse Zihinsel Gerekirsede Fiziksel . |
bugun hacıhüsrev yarın cerrahpaşa ondan sonra tophane semt semt gruplar çıkar ya ayık olun biraz neye kime karşı grup oluyorsunuz ? |
Hem Bölücülere Hem Sorumsuzlara Hem Demirdövenlere Hem Cemaatçilere Karşı Grubuz . Kısacası Dediğimiz Gibi Su Alan Tekneyi Kurtarmaya Çalışacağına Tekneden Atlayıp Kaçmayı Tercih Edenler Ve Tekneye Ekstradan Su Dolduranlar a Karşı grubuz . Tek Amacımız Futbolcularımıza Takımımıza En Kötü Gündede Olsa Onlar Sahada Ölümüne Ter Döktüğü Sürece Tribünlerden Ölümüne Destek Olmaktır . Ama Yan Gelip Yatanlar Varsa ki Var Onlarada Karşıyız . |
hangi tribünde olacaksınız ? |
size başarılar ama dikkat edin , kavga çıkmasın , birleştireceğiz derken bi parça daha bölünmesin ! |
kapalı alt ta olacağız .. normalde maddi sorunlar nedeniyle açığa geliyoruz , hacıhüsrev gençliğinin ekonomik durumu çok kötü .. ancak bu maç çok özel ve takımı ıslıklamak yerine alkışlayacak moral vericek birileri olmalı mahallenin gençleri olarak tüm maddi imkanları seferber ederek kapalıya geleceğiz gerekirse yemicez içmicez kapalıda olucaz . |
Alıntı:
|
İyi bakalım bizde kapalı üstteyiz karşılaşırız umarım. Bakalım 3.kesimin vurduğu masadan ses gelecek mi ? |
elimizden geleni yapacağız işte :) zaten demirören konusunda protestolar hep bir ağızdan yapılır o konuda yalnız kalmamız imkansız zaten .. geçen maçta olduğu gibi birileri çıkar taraftarı susturmaya çalışırsa işte o zaman bu kez dayak yiyen taraflar değişir . onun dışında yalnız kalabileceğimiz tek nokta takımı desteklemek olucak gibi görünüyor ama ne olursa olsun futbolcularımızın gözündeki umut ışığını bizler söndürmemeliyiz . ispanyada gol krallığına oynamış nihat bile takım arkadaşının attığı gole o kadar sevindiki bu futbolcularımızın ortaya koyduğu yüreği gösteriyor . bizde o yüreği ortaya koymalıyız . ölümüne destek olucağız . eğer birileri oyuncularımızı ıstıklarsa boğazlarımız yırtılana kadar ıslıkları bastırmaya çalışacağız . umarım sizlerde futbolcularımızı ıslıklamaz , destek olursunuz . lütfen lütfen lütfen maç sonuna kadar destek olalım . eğer futbolcularımıza tepki vermemiz gerekirse tepkilerimizi maç sonuna saklayalım . bunu herkesten en içten şekilde rica ediyorum . |
seyirci desteğiyle kasımpaşa maçında 3 atarız 5 atarız şampiyonlukta bizde varız deriz puan farkı azaldı zaten 3-4 maçta kapanıcak derecede . geçen sezonda denizli bekleyin dedi bekledik şampiyon olduk şimdide 15.haftayı işaret ediyorum bekleyelim . adam geçen sezon ne dediyse oldu , bu kadarda kredisi vardır değilmi ? |
demırorenı desteklemeyınde bu arada her taraftan grup cıkıyor Alıntı:
|
her taraftan derken ayıp oluyor sanki .. hacıhüsrevdeki bjk tayfası azımsanıcak düzeyde değildir ve her maçta takımını destekler bunun yanısıra bu grup yeni değil . yıllardır grup olarak maçlara gidiyoruz biz .. ama sesimizi ilk defa bu hafta duyuracağız çünkü bu bir zorunluluk oldu ! DEMİRÖREN İ PROTESTO ETMELI TAKIMA VE DENIZLIYE SAHIP ÇIKIP MORAL VERMELIYIZ ! ben bu grubu demırorencı gıbı algılamaya basladım arkadasın dıger yazılarına bakarak |
Biz Buna " Örgüt " Demeyelimde , " Taraftar Grubu " Diyelim. Olayı Siyasi Boyuta Aktarmak İçin Kurulan Bir Grup'musunuz da "ÖRGÜT" İsmini Koyuyorsunuz ? Siz Böyle Saçma Saçma Gruplar Kurdukça , TARAFTAR'I Böldüğünüzün Farkındamısınız ? Şimdi Amacınız Nedir Diye Sorsam , "BEŞİKTAŞ" Diye Yanıt Verirsin..İNÖNÜ Stadındaki Taraftarın Amacı Nedir ? Başka Birşey mi. Boş İşlerle Uğraşmayın , Karnınızı Doyurun Allahınıza Şükredin. Seninde Dediğin Gibi > " SAYGILARIMLA " Imza : MEHMET ERSÖZ |
Alıntı:
|
Greenpeace gibi birşeymi???? Veya ılımlı taraftar grubumu??? 3. Futbolcular ıslıklanmasın demişsin de; futbolcuları hemen asıp kesmiyoruz, Denizli maçında ıslığı hakkeden futbolcuyu ıslıkladık.. (Burada yanlış anlamışsın) 1 değil, 2 değil, 3 değil.. Beşiktaş formasını giyiyorsa onun hakkını vermeliler... |
Sayın mehmet ersöz , saygılarımla demişsiniz ancak yazınız gayet saygısızca ve kırıcı olmuş . bu grup hacıhüsrevli gençlerin kendi arasında örgütlediği gerek maddi gerek manevi yardımlaşma ile tüm hacıhüsrev beşiktaşlılarının takımımızın maçlarına gidebilmesini sağlamak ekipçe takıma destek vermek için 1 buçuk yıl önce kuruldu . inönüdeki taraftarın amacı nedir diyorsunda biz inönüye değil sami yenemi gidiyoruz ? ayrıca yukarda amacımız nedir sorusuna daha geniş bir cevap verdim . bir mahallenin gençlerinin bir arada maçlara gidip takımına destek vermesi boş işse , sizinde bir forum sitesiyle ilgilenmeniz / kurmanız boş iş . şimdi size amacınız nedir diye sorsam , beşiktaş diye yanıt verirsiniz ... İNÖNÜ stadındaki Taraftarın amacı nedir ? Başka Birşeymi ? Saygılarımla Alihan Talaşçı |
Alıntı:
daha mevkisinde oynadığı ilk 90dakikasında adam sahaya çıkarken ıslıklanıyor . nasıl iş bu ? boş bahaneler sayıyorsun bana sana protesto etme diyen yok hak edeni bizde ediyoruz ama protesto maç sonunda yapılır . ılımlı değiliz cska maçı sonrası olaylarını sonuna kadar savunuyoruz . ama oyun devam ederken ıslıklamak demek rakibi desteklemek demek . anlatabildimmi acaba ? |
Alıntı:
Tabata'ya verilen para Tabata'nın DEĞERİ DEĞİLDİR.. Bu Tabata'nın suçu değildir YILDIRIM DERTÖRENİN suçudur... BEŞİKTAŞ'ın parasını sağa sola bu kadar vurdumduymazca savurmaya kimsenin hakkı yoktur.. Bu yanlışlıkta Demirören'in iiiicee kredisi tüketmiştir.. 1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil 10 değil.. YETER ARTIK.. Ayrıca psikoloji okudunmu bilmiyorum ama (ıslıklamak bazen futbolcuya "futbolcuya diyorum konu futbol" veya "insana" soğuk duş etkisi yaratabilir, silkeler, kendine getirirtir) Sürekli bir insanıda poh pohlarsan ŞIMARIR!!! Saygılarımla güzel kardeşim... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Benim Yazdıklarımı İyice Okuduğundan Eminmisin ? Burada Insanlara " Boş Boş Konuşmayın " Diyerek Insanlarla Polemik Yaratmaya Çalışacağına , FORUM KURALLARI 'nı Okumanı Tavsiye Ederim Canım Kardeşim. |
taraftar gurubu sayısının artması hiç iyi değil! tek çarşı yeter! diğerlerine hiç gerek yok! |
Hacıhüsrevden maçlara glenler war az çok bi kısmını tanıyorm görüyorm nerenin çocukları oldukları belli. Ama ne grubu ne örgütü ne yumrugu ? karagümrüklüler gelir hacıhüsrevliler gelir esenler gelir.yarn öbür gün bnde 15 20 kişi toplarm gelirim ee ne oldu şimdi birleşmişmi oldk biz bölünmüşmü oldk ? siz gelin maçınıza kapalıyamı giriyosnz açıga mı farketmez. eger yapılması gereken protestoysa protesto edilir takıma desdekse desdek verilir. ama kimseyide yadırgıyamazsnz takıma desdek vermedi protesto etti diye. ben 7 yıldır o adam başımızdayken takıma köpek gibi desdek veriyorm. liverpooldan 8 yedigimiz maçtan snra sivas maçına gidip tekrar desdek veriyorum bn yeteri kadar desdegimi verdim bu yönetime bu takıma Ama hala bi başarı yoksa beşiktaşımın paraları boşa gidiyosa o zmn artk desdek degil protesto zamanıdır bana göre.Bana kimse niye şimdi desdek wrmiyosn takımına diye soramaz çünki bn yeteri kadar desdek vermişim 7 yıldırda hiç bi başarı görememişim. siz gelin kardeşim maçınıza ne yapılıcaksa ztn abilerimiz war onlar doğru olanı söylerler ztn doğru olan yapılması gereken neyse yaparlar. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
anlasılan hacı husrev demırorencı |
Alıntı:
|
Bu olayları gördükçe Süleyman başkan'ı saygıyla anmamak elde değil !!! Bu ne kardeşim ya , tek bir ünvan / sıfat altında toplanamıyorumusunuz ? adı da Beşiktaşlılık olsun mesela ... Bugün sen gelirsin 20 kişi protesto olacak dersin, yarın öbürü gelir 30 kişi olmayacak der , öbür gün biri gelir şu dakikada olacak bu dakikada olmayacak .... eee sonuç ? Beşiktaş tribünümü , başka bi yermi burası ? bu nedir ya ? Taraftar böyle bölünür giderse ,Demirören gibiler daha çoook at oynatır bu kuküpte |
Alıntı:
ama hacı hüsrev saygısız yada terbiyesiz değil yada sorumsuz değil . |
Alıntı:
sanki tabata senin takımının futbolcusu değilmiş gibi konuşuyorsun . hatta bi arkadaş ernst çi bi arkadaş finkçi bi arkadaşta serdarcı olsun oh ne güzel takım bölünsün hatta serdar özkan ayrı ernst ayrı tabata ayrı herkes ayrı bi takım olsun teke tek kapışsınlar bjk süper ligi diye olurmu :D |
aman dikkat edin olaylar büyümesin yapacaksanızda kamera önünde yapmayın gözünüzü sevim.Hırpalanıyoru bu takım bu taraftar,hiç iyi yolda degil bu işler hiç :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
söLicekLerimi diLe getirmişin (: tek bi taraftar grubu war Çarşı.. o örgütü bu grubu oLmaz.. ztn aşırıya giden Çarşının istemiyceği bişey yapan grupLarı Beşiktaş taraftarı oLarak kabuL etmem..kimse etmesn.. tek sewda için burdayız bi grubuz başka amaç yok.... |
Her yazın ayrı bir saçmalık ya vallahi tebrik ediyorum seni..verilmesi gereken cevapların tümü verilmi$ daha benim bir$ey yazmama gerek yok. |
ARKADASLAR GELIN YENI ACIGA YAKALIM INONUYU |
daha burda blunmussunuz tribunde nasil birlesceniz anlamadim |
Arkadaşlar iyi güzel hoşta siz zaten bölünmüşsünüz. |
Konu Tarafımca Kapatılmıştır. |
Türkiye`de Saat: 09:00 . |