![]() |
bence yabancı hakkı kaleciden kullanılmamalı mesela ankaraspordan hakan ii bi kaleci |
YALAN HABERIN önde gideni |
cordobada ilk zamanlar runje gıbıydı. runje ye zaman tanınması lazım bence. Adam daha yenı ev buldu ailesi daha yenı geldı. Şimdiki performansı daha onemlı |
Biz Kaçırdık Kaleciyi... Kolombiyanın Kalecisi Genc Kaleci Neydi Adı Ya ?? Şuandada Türkiyede Oynuyor.. Oscar Demiş Beni Gönderiyorsunuz Ama Bunu Alın Ben Kefilim.. Ama ALmamışlar...Eee Son Pişmanlık Fayda Etmiyor Arasınlar Şimdi... Ama Bence Yabancı Kaleci Yerine Türkiyeden Sağlam Bir Kaleci Transfer Edilise Daha İyi Olur Ortaya Bir Yabancı Almıs Oluruz.. Mesela Her Ne Kadar Fenerlide Olsa Volkan Kaleci Olarak Süper Bir Transfer OLmus Olur....! |
eğer hakkaten böyle bir hbr varsa çok çok sevinirim çünkü Hildebrand dünyadaki en sevdiğim ve beğendiim kalecilerden biridir,ama runjeye sabır göstermeliyiz... |
yaa hilbedran gerçekten iyi haleci bence...bilmiyorum uyum sorunu çekmezse güven verir bana...runjeden birtürlü güven alamıyorum...sakaryanın kalecisi martinez de falan değildi oscad da önermişti görüyoruz ki cidden de iyi çıktı...ama volkan demirel ısrarım sürüyor birçok arkadaş buna karşı çıksada... |
Bizim aslında iyi bir yedek kaleciye ihtiyacımız var.Ne Murat Şahinde ne de Ramazanda iş yok.. |
ya arkadaşlar birini gönderip birini almak moda oldu sanki beşiktasta durun bekleyin izleyin bakalım daha neler olacak.herkes tutturmuş cordaba diye cordabanın önünde su anki defans olsa cordoba runjeden daha beter olur.runjeninde önünde olsa zago-ronaldo iklisi o da gol yemez.cordoba da ilk geldiginde runjeden beterdi aek dan 5 gol yediginde millet fevzi ondan daha iyiydi diyodu.yani cordoba bu kadar büyütülecek bi kaleci deildi.hani derler ya kör ölür badem gözlü olur diye bu hesap işte ama defansa alsaydık popescu gibi birisi runjeyi tartışmazdık |
Arkadaşlar biraz S_A_B_I_R sabreden dermiş muradına ermiş felsefesi bu kadar basit... |
unuttun bu isi hildebrand stuttgart dan ayrilmayacagini dedi gelmez.......... |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |