![]() |
Alıntı:
|
Pardon farketmedim.. Cinerin gazetesi sonuçta bomba olması muhtemel |
valla bence suanda türk kaleciler arasında en iyisi haftada 4 5 kez görüyorum bu herifi gercekten dewe gibi:) iyi refleksleri var ama inönüde taraftara yaptıgı hareketleri unutmadım hala... |
matinez olur ama en iyi kalcei ligimizin volkan yigidi öldür hakını yemeyelim runje gitsin baska takımlarda dayılık yapsın anca yaptıgı bagırmak cagırmak ondan kaleci felan olmaz.. |
tamamen aynı fikirdeyim... Alıntı:
|
Volkan Demirel tam isabet olur. İnşallah Runje'yi postalayıp onu alabilirsek Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun Buffon'u olur. Fener'de bu şartlarda kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Ona haksızlık ve yazık ediyorlar. |
FM de ilerleyen zamanda harika kaleci oluyor ama canlı bir yada iki kez izleyebildim,iyi kaleci olacağı keisn gibi ama 6 milyon biraz fazla sanki.. |
Alıntı:
|
Fenerden bu takıma lına bilecek belkide tek isim.Ama bu adam ben fenerliyim diye inliyordu bir zamanlar ben bu şeyleri kaldıramıyorum işte.Kaleci olarak yetenekleri çok,fiziği çok sağlam ama içime hiç sinmiyor işte.Tabi runjenin gitmesi kesin olursa ve yerli bir kaleci alınacaksa volkandan iyiside olmaz.Ama fenerin de bize vereceğini hiç sanmıyorum volkanı.. |
bizim ramazana benziyor geç.... |
Türkiye`de Saat: 21:35 . |