![]() |
volkan dıyen arkdslar ıcın gercekten uzuluyorum.oncelıkle turkıyede yerlı kalecı yok ve yetısmıyor.volkan denen sahıs ıcın bır vıdeo koyuyorum izleyin diyeceksınız kı bu olay dunyadakı butun kalecılerın basına gelır dıyın sansızlık deyın onu dıyın bunu dıyın...hıc farketmez.volkan denen sahıs hass ve has febelıdır ızmırde kupa macında 2. ezık golunde trıbunlere yaptıgı hareketı unutamıyorum ve artık ben Besıktasımda ezıkten gelme saıbeden gelme topcu ıstemıyorum.bu adam kasılmaktan top oynayamıyor.bu haftakı bursadan yedıgı golu herkes gormustur herhalde bunlar gıbı yedıgı gollerde cabası.ben Besıktasıma yakıstıramıyorm kardesım |
bence asperi getirsinler |
fm oynamıyoruz..... |
paf'larla çalışma zamanımız geçti profesyonlerle çalışmamız lazım |
1.Martinez 2.Ramo |
Elindeki kalecinin değerini bilme .Sonra kaleci ara.Gülünç şeyler oluyor beyler. |
Igor Akinfeev şu an Rusya milli takımının kalesini koruo ayrıca CSKA ile de Uefa kupası şampiyonluğu yaşadı. Ama zaten senelerdir milyon € lar harcayan bi yönetimin daha fazlasını harcama şansının olduğunu sanmıorm. Bu adamın değeri 5 milyon €, yani DELGADO ya verdiğimiz(daha doğrusu Ülker'in verdiği) para ile eşit. Bunun yerine Ramazan'a biraz şans tanınıp özel ilgi gösterilse çok daha iyi olur. Hatta siz fm de gördüünüz bu adam için yeni casillas derken, Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque Ramazan Kurşunlu için reel olarak yeni casillas olabilir demişti... |
tanımıyorum valla ben.... |
eee ya fis çıakrsa ne halt etcez sabredemıyoruz biz fazla casilyas o kaleye geçtiğinde çok eleştiri aldı hatalı goller yedi |
kaleci dedigin tecrübeli olur.30 yasını mutlaka geçmesi gerekir ve de kaliteli olması gerekir .bende bu adamı fm den tanıyorum ama gerçek hayatla fm yi karıştırmayalım.altı üstü bir oyun. |
Türkiye`de Saat: 00:56 . |