![]() |
bir kişi de çıkıp kalecimiz iyi olacak, şu anda bozuk olan orta saha ve savunma anlayışının da kalecimizin kötü görünmesinde etkisi var, ancak bu hatlar düzelince gerçek yargımızı yapabiliriz diyemez mi?.. artık kötü oynayan takım içerisinden bir günah keçisi çıkarma dönemi sona ermeli, kalecimize güvenmek zorundayız... |
benim gönlüm genc türk ve refksleri süper bi kaleciden yana:) yani volkan bırakalım artık volkanı alarak yabancı kontenjanı defasn gibi orta alan gibi önemli yerlere koyalım |
Alıntı:
|
amerikadanda avrupadanda çıkmış iyi kaleciler var |
iki tane konu acilmis, bir forza runje bir de iste forza martinez....runje macin yildizi secilde, herkez yine ah runje aslinda cok ii falan demeye basladi....ben runjeji beyenmiyorum, adam bana güven vermiyor...martinezin durusu hareketleri hepsi tipa tip cordoba...bir cordoba fanatigi olarak, ben martinezi besiktasta görmek istiyorum, cünkü runje tas patlasin iki yil bizde oynar, martinez gelsin her yil kaleci armaayalim, uzun süre bizde oynar....ayrica martinez acayip sevimli bir adam, ve hayataa taraftara el kol hareketinde bulunmaz, bence!!!! |
ilk adayım Volkan Demirel...ikinci adayım Martinez... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Isine gelmedi herhalde? Higuita Buffon'dan iyi mi? Dida Kahn'dan iyi mi? Campos vd Sar'dan iyi mi? |
Alıntı:
Ayrıca bu hafta İnönü'de Sakarya ile oynuyoruz.O maçta Martinez bize karşı oynayacak.Nasıl Forza Martinez diyebiliyorsun anlamadım.Olayı Runje-Martinez rekabetine çekmeyelim.Ben Forza Runje dediğim için hemen Forza Martinez olmuş.Hayatımda senin kadar transfer delisi birini de görmedim ayrıca.Bu topici protesto ediyorum.Ne mesaj atıcam,ne de içine girip bakmıyacam bi daha.Son derece yersiz ve zamansız bir topic bence.Destek zamanı destek,eleştiri zamanı eleştiri!!! |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |