![]() |
Olacak İŞ DeĞİl. |
Kolpa haber inanmayın... Ben güveniyorum Runje'ye... |
hayırlısı martinez hakkında yorum yapamıyacağım sadece bu maçta gördüm çünkü, servete gelince türkiye için iyi bir defans belki ama avrupada shevchenkoyu zor tutar :) baliliye gelince benim hayalimde bu adamla lazarovu birlikte forvet oynatmak var bence muhteşem ikili olurlar nobreden çok çok iyi olacakları kesin birde yazılmayan ve yazılmasını istediğim bir transfer mehmet çakır var |
inşallah gelir. |
fotomacın balon haberlerinden biri daha yine beşiktaşa transfer yaptırdılar artık ohaaaaaaaa diorum |
1 gram bile inanmıyorum!!!!!!!!!!!!!!!! |
insanların zaaflarından nasıl yararlanacağını biliyo bu gazete bizede kaleci lazım ya al sana haber iyi bir durumda olsak yarım sayfa yazarlar kötü durumda olunca manşetlere taşırlar |
adamı canlı izledim aynı cordoba hic farkı dahada atletik tam bizlik kaleci kacırmasınlar bunu ama fotomacın haberi balon inanmayın biz bu adamı alırsak ancak sezon sonu daha önce olmas kesinlik hemde baskanlarının acıklaması war öncelik bizde ama sene sonu vericekler oyüzden ocakta gelicek haberlerine inanmaın kolpa pasfotomac:mad: :mad: |
Böyle Bir Haberin Çıkacagını Maçın Bitiş Düdüğü Çaldıgı Gibi Aklımdan Geçirmiştim... Bu Fotomaçın Alayı Yalan... |
bu kaleeci hem genç hem de iyi kaleci walla benim hoşuma gittii imza atarsa iiyi olur |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |