![]() |
Runjeje destek veriyorum, Timo gelirse guzel olur ama 1. etapta ben runje diyorum |
bu takıma kaleciden önce hoca lazım hoca, defans lazım hemen suç ya bakinin ya runjenin. ya cordoba zagolu ronaldolu kadroda gol yemiyordu daha sonraki sezonlarda kova resmen. bunun anlamı şu bir takımın önce orta saha ve defansı sağlam olacak her top direk kaleye gelirse kalece ne yapsın. |
forever runje |
yabancı hakkını boşuna kullanılıyo bir tük kaleci yetiştiremediler |
runje yi aldıklarındada demiştim ramazan bile daha ii konya maçında yediyi gol hele bide top sektirmeleri güven vermiyor hildebrandının geleceiğini zannetmiyorum |
defansında şuçu var herşeyi runjeye yüklemeyin bence başarılı olacaktır |
Alıntı:
Iste sorun burda, bir kaleci icin cok mu onemli bu? Dunyanin en iyi kalecilerine bakin, hicbiri Cordoba gibi topu oyuna sokamiyor. Ama bir kaleci icin en onemli sey nedir? Kalede guven vermesi, yan toplara iyi cikmasi ve reflekslerinin guclu olmasi. Cordoba bence 'kalecilik' olarak Runje'den daha kotu, topu belki daha iyi oyuna sokabiliyor ama ben kaleci olarak Runje'yi tercih ederim. |
bence runje jı begenıpte alan tigananında gitmesi lazım runje anadolu takımlarında bıle oynuyamaz |
Alıntı:
|
runje kalede güven vermiyor alınabilirse volkan demirel alınabilir eziklerden ve bu kalecide güzel iyi kaleci olduğunu düşünüyorum...ama volkan alınırsam hem türk yabancı kontenjan azalır... |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |