![]() |
Rıdvan Altay'la prensipte anlaştı İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi ekibi Altay, teknik direktör Rıdvan Dilmen ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri İsmail Kartal'ın sözleşmesinin feshedilmesi ve anlaşma sağlanan Turgut Uçar'ın takımın başına geçmesinde pürüz çıkması üzerine Rıdvan Dilmen ile temasa geçti. Kulüp başkanı Mehmet Erdoğan,'' Rıdvan Dilmen ile prensip olarak anlaştık. Ancak, TV kuruluşuyla yaptığı sözleşmeye ilişkin küçük pürüzler var. Bunların giderilmesi halinde Dilmen ile sözleşme yapacağız'' dedi. "bu haberi koymamın nedeni İzmir li olarak Bir takımımızın lige çıkması ve doğal olarak Beşiktaşımızı burda görmekti fakat artık maalesef bu gerizekalıyla Altay lige falan çıkamayacağı için biz de Beşiktaşımızı burda göremeyiz . KAHRETSİN!!!!!!!!!!!!!! |
olsun abi ja sende ridvana bolbol kufur edersin!:D |
iyi olmuş beğendim. öle ekran başından konuşmak kolay git bakalım yerinde nasıl oluyormuş gör. |
ridvan iyi topcuydu da fenerin maclarindaki tarafli yorumu sayesinde cogu kitlenin tepkisini cekti.. |
ben basarili olacagni sanmiyorum, her futbol adami teknik direktorluk yapamaz... ridvan da basarili olamaz, cunku her basladigi isi yarim birakti, vanspor onun en buyuk tecrubesiydi orda deneyim kazanacakti ama o fenere gelip madara olmayi tercih edince yorumculuga kadar geriledi, bakin v deki yorumculara hepsi emekli admlar, ridvam kendini cok erken emekliye ayirmis demekki.. ozet olarak basarili olmaz bence, sahsi fikrim bu yonde.. |
ekranda allahın oğlu gibi konuşuyorsun.atıyon tutuyon cıkar altayı birinci ligede görelim.inmisin cinmisin. |
rıdvan sürekli herşeyi biliyordun altayı da 1i lige çıkar da görelim.hocalık bakalım ekranlarda ahkam kesmeye benziyor mu? |
bravo ridvan altayi sende amatorlere dusur:D |
Alıntı:
Aman kleb ağzından yel alsın sonra BJK İzmir e nsl gelecek :D :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:58 . |