![]() |
PAF tehdidi! Ligde 3. sıra için mücadele eden Beşiktaş’ta kapalı kapılar ardında ilginç bir karar alındı. Yönetime, "Denizli ve Ankaragücü maçlarını kaybedersek, yola PAF takımı ağırlıklı bir kadroyla devam edelim" teklifini götüren Tigana, büyük destek buldu. "İddiasız bir takımı sahaya sürmektense gençlere şans verip geleceği kazanmaya çalışırım" diyen Fransız hocaya, yönetim olumlu yanıt verdi. Kaynak: Fanatik |
bencede uyar kardeşim. böle ruhsuzları izlemektense gençleri izlerim daha iyi küçük maminho yuda alsınlar kadroya. |
+1903 katiliyorum ve sonuna kadarda arkasindayimbu kararin.. aslinda bu karar icin gec bile kaldilar..` |
Cordoba mehmet sedef,koray,toraman,emre rıza şen,kleberson.aydın karabulut mami:) gökhan güleç,nail bence böle cıkalım maçlara |
çok doğru bir düşünce Tigana ne demişse arkasındayım belki biraz hizaya gelirler.. |
Arkandayız hocam.Ama yönetim gibi saklanmak için değil destek olmak için... |
Bence jean tigana çok iyi düşünmüş çünkü isteksiz futbolcularla maçları kaybetmektense istekli futbolcularla daha iyi olabiliriz tabi kaybedersek |
Cordoba mehmet sedef,koray,toraman,emre rıza şen,kleberson.aydın karabulut mami:) gökhan güleç,nail bence bu kadro süper....en azından heyecanla izleriz bu takımı. avrupa kupası olmasın en azından bu gençleri izleriz ne dersiniz. |
inshalalh paf takimi ile ciakris |
Bence 5-6 tane PAF oyuncu olabilir bu durumdan daha kotu olamaz........ |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |