![]() |
Alıntı:
mehmet topuz alınamazsa sağbekte toraman da oynayabilir |
mehmet battal |
arkadaslar defans sorunu yok aslında dikkat edin tigananın anlamsız takdiginden kaynaklanan problemler var dikkat edin karsı takımın oyuncuları defansımızın arkasına rahatlıkla kaçabiliyo genelde ofsayt oluyo ama trabzon macını hatırlayın faciadan döndük tekrar sölüyorum toraman göbege yada m.dogan serdar sag bek ortsahaya koray yada fahri bakın o zaman neler oluyo ortahasa defansada yardım eder runjede bi kac mac gol yemez o zamanda seymeye baslarız.. çünkü runje iyi kaleci her topcunun kötü zamanı olur sabredelim takım daha çok genc hatalar çok olacak bizim yapacagımız sadece desteklemek |
kaleye volkan defansa da realli salgado. bence mükemmel olur |
kesinlikle defans bu sezon yenildiğimiz her maç runjenın hatalarıyla gol yemişizdir mutlaka bakjın runjenın bi hatası vardır ben kaleci istıorum ve önlibero alınırsa iyi olur uzun şutları iyi olan bi libero lazım... |
volkan demirel-defans ve son vurusu ii olan bi forvet |
golcü ve deneyimli bir defans(defans olmasada olur ) ama golcü şart |
defansın göbeğine kaliteli bir yabancı ve her iki kanata gerçek kanat gibi oynayan kanat adamı |
Volkan İ.Toraman---Edmilson---G.Zan---İ.Üzülmez Koray Kleberson---Ricardinho Delgado <------Nobre---Cissé------> |
Alıntı:
-------------------------volkan(martinez)---------------------------- ------------------gökhanz.------helguera(alex)---------------------- ibrahim t.--------------------------------------------------wederson ----------------------------koray----------------------------------- mehmet t.------burak-------------------delgado-----------ibrahim a. ------------------------gökhan ü.---------------------------------- martinez-helguera-wederson-sergie die-delgado-rico-mehmet t.-gökhan ü.-lazorov(türk statüsünde ise) |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |