![]() |
AkLıNıZdAn GeÇeN iLk 11 Evet arkadaşlar Beşitaşımızın gelecek seni için sizlerin aklından geçe 11-leri yazarsanız sevinirim istediğiniz transfleride yazabilirsiniz...Bende 11 kuruyorum yakında ekleyecem.. |
bu takım değişsin bi kaç kişi hariç gerisi kim gelirse gelsin ama tümer,i.üzülmez,çağdaş,okan buruk,ali güneş kesinlikle gitsin isterse hiç adam almayıp gençlerle mücadele edelim ama beşiktaşlı olsun oynayan takım yeter. |
Cordoba yabancı Çağdaş İ.Toraman yabancı yabancı Kleberson Koray İ.akın (iyi olmak şartıyla) Kluıvert G.Güleç |
---------------------Cordoba------------------------ Cafu-----------Toraman-----Nesta----------Mehmet S ----------------------Kleberson--------------------- Nihat-----------------Ronaldinho--------------Messi -----------------Henry---------Eto'o--------------- Soyle bisey olabilir ja:D:D:D:D |
Kleb UçMUŞSUn walla Gerçek olabilcek bir 11 yazsaydın |
---------------------Cordoba------------------------ Mendy-----------Toraman-----Alex Costa----------Mehmet S ----------------------Kleberson--------------------- ?---------------------Riquelme--------------Ibrahim Akin --------------Gokhan G---------Cisse (veya Feunduno)--------------- |
Cordoba Toraman,Koray,Tudor.Hayrettin Mehmet Topuz,Kleberson,Musampa Lincoln Mido Gökhan Gülec |
cordoba mustafa d ibr.T yabanci m.sedef (yabanci) kleberson koray i akin riquelme (sergen) kanoute g. gulec |
Alıntı:
|
yazacam ja o bir espiri gibi seydi benim onbirim soyle: -----------------Cordoba---------------- Ali Tandogan--Toraman-Zan-------Yabanci -------------Kleberson--Koray------------ Wiltord-----------------------Ahmed Hassan -----------Gokhan-----Cisse----------- |
Alıntı:
|
------------cordoba------------- koray ibrahim t.cagdas mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---a.hassan -----------tumer---------------- cisse------------------ g.gulec simdik gelelim ihtiyaclara bu mevcut kadro ya sadece kluvert veya cisse' defansa ve orta sahaya ve forvete toplam 3 yabanci iyi yabanci olmayacaksa alinmasin. ali gune' ali tandogan uzulmez sergen tayfur bobo jun murat bunlar kesin yllanmali artik kayserden gokhan alisin ' edgar davids orta sahaya (33 yasinda ama ck tecrubeli ve teknik) defansa aklimdan gcen ilk isim bu sene sozlesmesi bitecek olan puyol oda cok tecrubeli. forvete zaten kluivert dedim altanetif olarak cisse ve louis saha olabilir.. |
karabey anlaiyor iste beyler!!! |
slviyan wiltord onu unuttum sag kanada.. |
------------cordoba------------- puyol ibrahim koray t. mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---wiltord -----------davids---------------- cisse------------------ g.gulec buda asil 11 im.. |
Alıntı:
|
********cisse******wiltord******* ***********ahassan************ **sergen***josekleberson***rıquelme** **roben***itoraman***koray***mdoğan** ***********cordoba************ biraz afaki oldu ama olsun. |
karabeyolmas ole robben sol acik oyuncusu, riquelme ortada oynuyor, sergen oldu bitti. |
bende roben i sol beke çektim. riqulme yide sağ açık. bence roben bek te iyi oynar ve sürpriz bindirmeleer yapabilir. |
hayatta oynayamas, o defansin ne oldugunu bilmiyorki, burda psvde oynarken ben onunla konustum, o dediki benim defansim acayip zayif, hayatimda oynamak istemem defansta diye ama bilmem tabi |
isteyince oynar kardeşim ahassan nasıl sağda oynuyorsa oda bek te oynar. |
Alıntı:
|
benim bildigim budur, bir oyuncuyu sen ondan en faydalanacagin pozisyonda oynatacaksin. mesela cisse, orta sahda iyi oynamas, mesela lampard adami sag tarafa koy adam fena oynamas ama ortada daha verimli olur, robbendan sen bekde oynatirsan verimli olmas |
Alıntı:
|
yeni kural gelecek ja!! |
ahmed hassan ingiltere ye gider bu sene. orda turk statusunde oynar belki... |
ne robeni chelsea birakir nede riquelme yi villareal.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
******* Oscar ******* Koray Yabanci (zan Veya Shaktardaki Tolga) Toraman M.sedef Geremi Kleberson Riquelme Sergen-mehmet Topuz (buda Nsl Soyisim Be Kardeşim ) Wiltord Cisse Defans Yine Nal Toplar Ama :) Aslinda I.toraman Sol Bek De Oynayabilir Orda Da Iyi Oynuyor |
Alıntı:
|
cm oynayın :) |
oynuyom zaten |
robben gelsinde kalede oynasın ben razıyım:) |
------------Cordoba-------------- Geremi---İ.toroman-Gökhan Zan---Atouba Mehmet Topuz---Kleberson-----İbrahim Akın -----------------Riquelme--------------- -----Gökhan Güleç----Kanoute----------- (Mehmet Batdal) (Wiltord) |
---------------cordoba------------------- yabancı---toraman----yabancı----aydın yabancı---kleberson--yabancı -------------riquelme----------------- ------gökhangüleç---cisse----------- |
Alıntı:
|
1.cordoba 2.toraman 3.stamp 4.g.zan 5.juanfran 6.hassan 7.kleberson 8.koray 9.İ.akin 10.kluwert 11.g.güleç www.ahmetkaynak.piczo.com |
__________-Cordoba-_________ M.Dogan Toraman G.Zan M.Sedef M.Topuz Kleberson Giuliy V.Bommel J.Carew Di Vaio Biraz pahalı oldu sanki |
Türkiye`de Saat: 23:28 . |