![]() |
Kartal’a genç yetenek aranıyor Kartal’a genç yetenek aranıyor Beşiktaş, yeni sezon öncesinde genç ve başarılı oyuncuları bulmak için kolları sıvadı. Beşiktaş; gelecek sezon takıma kolay uyum sağlayabilecek genç ve yetenekli oyuncular bulmak için şimdiden harekete geçti. Siyah - beyazlıların ilk etapta transfer komitesi kuracağı, başkanlığına da menajer Ali Gültiken'in getirileceği öğrenildi. Komitede teknik direktör Jean Tigana'nın danışmanı Richard Bettoni ile Beşiktaşlı eski futbolcular da yer alacak. kaynak:spor3 |
Koskoca BeŞİktaŞ KulÜbÜnÜn Zaten Bİr İzleme Komİtesİ YokmuymuŞta Yenİ KuruyorlarmiŞ EĞer Öleyse Yazik Yanİ... |
Sanki yetenekleri kullanabiliyoruz da yetenek bulacagiz. Bu taraftar profiliyle yeteneklerden bir bok olmaz, kusura bakmayin... |
bizi anadolu kulübü yaptılar ya..ama iyi bişey izlesinler... |
her sezon genç yetenek aranıo bulduk diolar hepside elimize patlıyo artık doğru dürüst biri gelsin de takımı sırtlasın.. |
siz bırakın dışardakileride elimizdeki genç yeteneklere bakın rızalar kenanlar serdarlar aydınlar yetenek değilmi |
bence iyi olur |
burda ben varım yaa 16 yaşindaym bostancisporda oynuorm 2 sene beşiktaşta oynadim gene isterim bnde bu beşiktaşlilık ruhuyla ölümüne oynarım... ::D |
Beni gören yok mu yavv ???:D:D:D:D:D |
bettoni bu işlerde çok iyidir ayrıca bölye bişey her zaman vardır ancak aktif değildir bunu aktif yapacak ve türkiyede ve almanyada sürekli genç yetenek aramak lazım |
Türkiye`de Saat: 15:52 . |