![]() |
biz hersene böle genç arıyoz sonra ala ala Mercimek Çorbasını alıyoz.Böle futbolcu izleyip bulacaksanız aman ! kalsın aramayın |
zaten yetenekli oyuncular göze batar.. Siz ışık veren futbolcuları bulup alt yapıda eğiteceksiniz.. Ancak öle yıldız elde edebilirsiniz.. 2. ve 3. ligin alt yapıları beşiktaştan daha mı iyi.. Tabiki değiller... |
biraz da o yetenekleri içimizden çıkaralım,altyapımızdan kimse çıkmaz oldu |
güzel bir şey ama para bsıp almaları lazım örnek mi milan kaka yı aldı barcelonada messi var yani bulunca cok pahalı demiyeceksin basacaksın parayı alacaksın yoksa ne anladım ben bu işten |
Güldürmeyin beni arkadaşlar.Bırakın bu işleri.Ben kendimi bildim bileli hep bu masal anlatılır.Ama niyeyse bir tane dahi olsa genç yetenek keşfedilemez.:) |
TUR 1 GK BABACAN Volkan TUR 2 DF YILMAZ Mehmet TUR 3 DF BIKMAZ Ferhat TUR 4 DF FERIN Erkan TUR 5 DF KESCI Serdar TUR 6 DF KARADAS Harun TUR 7 MF YILMAZ Deniz TUR 8 MF ERKIN Caner TUR 9 FW KOSE Tevfik TUR 10 MF SAHIN Nuri TUR 11 FW OZCAN Ozgurcan TUR 12 GK KIVRAK Onur TUR 13 DF BALAK Emre TUR 14 MF YILMAZ Aydin TUR 15 DF TASDEMIR Anil TUR 16 DF BERISHA Ergun TUR 17 DF COBAN Cengiz TUR 18 MF DURUER Murat TUR 19 DF DEMIR Aykut TUR 20 GK BIRNICAN Eray TUR 21 MF OZIL Mesut TUR 22 GK GONEN Cenk TUR 23 MF KAVLAK Veli Not: Hepsi 1988 doğumludur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence ıyı olurrrr |
varda oynatiyormu sanki genc oyunculari, hep mehmet sedef, bide aydin karabulut serdar özkan oynatsin bence süper oyuncular antalyaspor ile oynanan hazirlik macinda hosuma gitmislerdi... |
Türkiye`de Saat: 21:36 . |