![]() |
iddaa oynamak kolay sanmayin :) onemli olan oynamak degil onemli olan kazanmaktir sadece bunun icin okul ogrencisi gibi ders calismalisiniz sadece biraz zaman kazanmak ve izlemek herzaman iyidir fakat ilk olarak yapilacak sey hazirlanmaktir :) hazirlik diyince secilecek olan takimlari iyi bilmeniz gerekmektedir kendi sahasinda nasil oynuyor yada disarida nasil oynuyor bazi takimlar vardir kendi sahasinda iyi oynar bazilarida disarida size bu konuda ileride cok bilgi verecem sadece dediklerimi dinleyin :):D ve eger canli olarak sonuclari gormek isterseniz www.livescore.com |
Bence iddaa da başarili olabilmek için çalişmak gerekiyor dersi 1 gün boş veirrsen bu çok büyük kayiplara neden olabiliyor. Bu Hafta iddaa icin sizlere 2 3 tüyo vereyim :) Mesela Vestal Manisa macinin Manisa alir Bizim mac biraz zor olacak ankara derbisini GB alir :) |
Evet katılıyorum her takımın kendine göre özellikleri vardır.Bunları cok ii bilmek gerekir.Ama aslında mantıgını bir köşeye yatırırsan sans cok önemli bu konuda:)) |
tabiki ders gibi calisman lazim yoksa kazanamazsin :) kazanmak icin calisman lazim iyi baklaim senin tiyolar ne ise yarayacak :) |
emy sanada katiliyorum tamam sans ta onemli fakat birazda calismazsak olmuyo :9 ben kazanmayi severim kaybetmeyi degil |
kesinlikle calısmadan hicbir seyi basaramazsin:)) |
iddaa ya varmisiniz BJK FB yi yenecek :) |
valla varim ama ilk basta quto lari gormem lazim yoksa olmaz :) nesine |
http://www.7m.cn:10007/default_split_en.aspx?view=all en hızlı maç skoru veren site.kesinlikle tavsiye ederim cok baris ama cok güzel yapılmış.sollerde efecktler kullanıyolar istedigin maçları listeden cıkarabiliyosun.yanı her macı izlemek zorunda değilsin.bence alanında en iyisi.. |
Bu Hafta Size 4 Tane Banko Maç 144--2-0 313--1 316--2 336--2 Bol şanslar Bol Kazançlar |
Türkiye`de Saat: 00:25 . |