![]() |
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları ARSENAL 2 - 0 JUVENTUS Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz temsilcisi Arsenal ile İtalyan temsilcisi Juventus İngiltere'de karşı karşı gelirken, Juventus'u 2-0 mağlup eden Arsenal, kupada yarı finale yükselebilmek için büyük bir avantaj sağladı. Karşılaşmada Arsenal'e galibiyeti getiren golleri, 40. dakikada Fabregas ve 69. dakikada Henry kaydetti. BENFICA 0 - 0 BARCELONA Şampiyonlar Ligi'ndeki bir diğer çeyrek final mücadelesinde ise, Portekiz temsilcisi Benfica ile İspanyol temsilcisi Barcelona, Portekiz'de karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 berabere sona ererken, Barcelona, kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı. O.LYON 0 - 0 MİLAN Olympique Lyon, kendi sahasında AC Milan ile golsüz berabere kaldı. VİLLARREAL 1 - 2 İNTER Villarreal ilk dakika içerisinde İnter karşısında Forlán ile öne geçse de devamını getiremedi. 6 dakika sonrasında Adriano ve ikinci yarının 10.dakikasında da Martins'in gollerine engel olamayan Villarreal, maçtan 2-1 yenik ayrıldı. ************************************************** ************************ İlkyarı finalistler MİLAN ve VİLLARREAL oldu. MİLAN 3 - 1 O.LYON İNTER 0 - 1 VİLLARREAL Diğer iki rövanş maçıda 05 NİSAN saat 21:45 te STAR tvde Barcelona - Benfica karşılaşması naklen, Juventus - Arsenal maçıda diğer maçın ardından banttan yayınlanacak. BARCELONA - BENFICA JUVENTUS - ARSENAL |
arsenal işi götürcek gibi dünde iyi top oynadilar bercelona zaten benim gözümde cikmiş durumda :) |
evet yaaa juventus gidici gibi. barcelona yı ben hiç bu kadar gol kaçırdığını görmemiştim. akıl almaz derecede goller kaçırdırlar. öle sazan bir kaleci bulmuşken atabildikleri kadar atmaları lazımdı. ama bence barca ikinci maçı rahat alır. benfica buraya kadar nasıl gelmiş ben anlamadım adamların çoğu topçuları çok zayıf. ama buradan sonra gitme şansları sıfırın altında. |
Carew'li Lyon Milan karşısında Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçlarına bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. İnter kendi sahasında Devler Ligi’nin sürpriz ekibi İspanyol Villarreal’i ağırlayacak. İnter Teknik Direktörü Mancini ile Villarreal teknik patronu Manuel Pellegrini’nin tek düşüncesi rövanş maçına avantajlı bir skorla çıkmak. Gecenin diğer maçında ise Fransa’nın temsilcisi Olympique Lyon, bu turnuvada geçen yılın finalisti İtalyan devi Milan’ı konuk edecek. O. Lyon Teknik Direktörü Gerard Houllier bu maçta son haftaların formda ismi John Carew’e güvenirken, Milan’ın en büyük kozu ise Şampiyonlar Ligi’nde 8 gole ulaşan Andriy Shevchenko olacak. O.Lyon-Milan karşılaşması Star TV’den 21.45’ten itibaren canlı olarak yayınlanacak. Villarreal-İnter, Milan-O.Lyon rövanş karşılaşmaları 4 Nisan Salı, Barcelona-Benfica, Juventus-Arsenal karşılaşmaları 5 Nisan Çarşamba günü yapılacak |
Gerizekalı yönetim bu adamı nasıl kaçırdı elin hal deli oluyorum. |
Barcelona'yi uzun zamandir bukadar kötu görmemistim, cok sakatlari oldugu bi gercek ama yenmeleri gerekirdi. Arsenal'in oynadigi futboldan muthis keyif aldim, final oynamayi hakediyorlar. Bu arada Juve'de bence ibrahimovic'in acil olarak yollanmasi gerekiyor. |
Finalde Lyon´u görmek istiyorum! |
Bu aksamki karsilasmadan insallah AC Milan galib cikar... |
inşallah lyon kazanır bu akşam carew de gol atar. |
valla ben en çok barçanın yenememesine üzüldüm ne dieyim |
şampiyonlar ligi İnter galip, Milan berabere Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları dün akşam oynanan Lyon - AC Milan ve İnter - Villarreal maçları ile tamamlandı. İtalyan temsilcisi İnter evinde karşılaştığı İspanyol temsilcisi Villarreal'i 2-1 yendi. Diğer maçta Olympique Lyon, kendi sahasında AC Milan ile golsüz berabere kaldı. Villarreal ilk dakika içerisinde İnter karşısında Forlán ile öne geçse de devamını getiremedi. 6 dakika sonrasında Adriano ve ikinci yarının 10.dakikasında da Martins'in gollerine engel olamayan Villarreal, maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Çarşamba günü oynanan mücadelelerde, Barcelona deplasmanda golsüz berabere kalırken, Arsenal kendi sahasında Juventus'u 2-0 yendi. Rövanş mücadeleleri, 5 ve 4 Nisan'da oynanacak. |
keske o takımların arasında beşiktasta yazsaydı |
villareal avantajli bana gore, kendi evinde 1-0 yenerse bitti is, lyon belli degil bence milan gecek turu |
mça başında milan iyi başladı ancak Lyonda Juninhonun eksikliği belli idi ayrıca wiltord o maçta en iyi oynayan adamdı sağ kanatta çok etkili idi ayrıca top kapma pres yapma ve defansa yardım bence wiltord 31 yaşında değil ay daha genç adam baksanıza ! hangi genç bu adamın yaptığını yapıyor ! |
Milan güldü Inter üzüldü: 3-1 Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin dün akşam yapılan çeyrek final rövanş karşılaşmalarından sonra, İtalya'nın Milan ve İspanya'nın Villarreal takımları yarı finale yükseldi. Milan, Fransa'da 0-0 biten maçın rövanşında konuk ettiği Olympique Lyon'u son dakikalarda bulduğu gollerle kupa mücadelesinin dışına itti: 3-1, Milan, 25'te Inzaghi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 31'de Diarra durumu eşitledi ve devre 1-1 bitti. 88'de yine sahneye çıkan Inzaghi tur kapısını aralarken, 90'da Shevchenko maçın skorunu belirledi. İspanyol Villarreal ise 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında İtalya'nın Inter takımını 58'de Arruabarena'nın attığı tek golle 1-0 yenerek yarı finale çıkmayı başardı |
milan son dakkalarda turu kaptı ben şahsen lyon un geçmesini isterdim ama olmadı. |
walla ben Milan-Lyon macini izlerken mac 1-1 gidiyordu milan elenecekti nerdeyse su sirada seyircilerden inanilmaz ses duyuldu statda kendi maclari ugurlarida degil Inter takimi gol yeyince oylesine seviniyolar ki, walla bizimkiler gibi ezeli rakiplerini hep yenilmelerini istiyolar... |
milan akşam zoru başardı kötü oynamasına rağmen son dakikalarda bulduğu iki golle yarıfinalist oldu ama finale çıkması hayal. |
Barca-Benfica maçında yayın krizi Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile Benfica arasında oynanacak çeyrek final rövanş maçı öncesi yayın krizi çıktı. Karşılaşmanın yayın hakkını elinde bulunduran İspanyol RTVE televizyonu çalışanları son anda grev kararı alınca, UEFA zor anlar yasadı. Karşılaşma UEFA yetkilileri tarafından yayınlanacak. Milyonlarca kişinin merakla beklediği ve yaklaşık 70 ülkede canlı yayınlanması beklenen Barcelona - Benfica karşılaşması öncesi, İspanya'da bu karşılaşmanın yayın hakkını elinde bulunduran RTVE televizyonu çalışanları grev kararı aldı. UEFA'yı zor durumda bırakan bu karar sonrası olası bir krizin önüne geçebilmek için İsviçre'den İspanya'ya teknik heyet getirildi. İsviçre'den yayın ekibinin getirilmesine karşı çıkan RTVE çalışanları ile İsviçreli heyet arasında tartışma yaşandı. RTVE çalışanları üyesi olduğu sendika mahkemeye başvurarak, yayının engellenmesini istediler. Ancak, UEFA elinde imzalanan Uluslararası anlaşma geregi, "Bir ülkede TV çalışanları grev kararı alması halinde UEFA devreye girer ve yayını kendi olanakları ile sağlar" maddesini gostererek, karşılaşmanın yayınlanmasını sağladı. Mahkeme jet karar alarak maçın yayınlanacaını ancak, olası bir teknik arızadan tamamen UEFA'nın sorumlu tutulacağını açıkladı. Mahkemenin aldığı bu kararla Barcelona - Benfica karşılaşması tamamen UEFA'nın adamları tarafından yayınlanacak. 05.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA http://www.superspor.com/images/1/37/293_B_Etoo002.jpg |
Juve'de Del Piero şoku!.. İtalyan temsilcisi Juventus'ta teknik direktör Fabio Capello, bugün yaptığı açıklamada, takımın orta sahadaki başarılı ismi Alessandro del Piero'nun 'dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle' yarın yapılacak Arsenal maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Teknik Direktör Fabio Capello'nun en çok güvendiği isimlerden birisi olan Del Piero'nun sakatlığının takımın tüm planlarını bozduğu ifade ediliyor. Bu arada, ilk maçta cezası nedeniyle forma giyemeyen Çek orta saha oyuncusu Pavel Nedved, bu maçta takımdaki yerini alırken; orta saha oyuncuları Mauro Camoranesi ve Patrick Viera ile defans oyuncusu Jonathan Zebina, cezaları nedeniyle Arsenal maçında forma giyemeyecekler. Highbury Stadı'nda geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final ilk maçını Arsenal, Febragas ve Thierry Henry'nin attığı gollerle 2-0 yenmiş ve tur için avantajlı bir skor elde etmişti. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0404172243.jpg |
arsenal juve yi eler.. barça farka gider.. |
şampi Benfica |
yok yaw, benfica bugun fark yer.. kendi sahasında bile 5 net pozisyon veren benfica nasıl şamp. olur.. |
Barca Cikar Arsenal De Inceden Turu Atlar! |
Şehirdeki herkes maçtaydı! Dünya spor kamuoyu Şampiyonlar Ligi’nde İtalya’nın Inter takımını eleyerek yarı finale yükselen Villareal’i konuşuyor. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 47 bin nüfuslu Vila-Real'in takımı olan Villareal, İtalya'nın FC Inter takımını 1-0 yenerek, Şampiyonlar Ligi tarihinde 30 bin nüfuslu Montecarlo'nun (Monaco takımı) ardından temsilcisi yarı finale yükselen ikinci en küçük şehir oldu. İspanyol gazeteleri tarihi başarıyla ilgili, ''Bir kasabanın hayali. Azlar, ama büyükler'', ''Evet evet evet, Paris'e gidiyoruz!'', ''Avrupa'nın başkenti'', ''Villareal bir efsaneyi deviriyor'', ''Villareal, düşünü büyütüyor'' ifadelerini başlıklarına çıkardı. El Pais gazetesi, ''1965 yılında Inter, Avrupa Kupası'nı kazandığında Villareal bölgesel ligde oynuyordu. Eğer o zaman birileri Villareal'in yöneticilerine 45 yıl sonra 1. Lig'de oynayacaksınız ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayacaksınız deseydi kimse inanmazdı. 1992 yılında Sampdoria'dan sonra hiçbir kulüp Avrupa'nın bu en büyük kupasında yarı final oynamayı başaramamıştı'' diye yazdı. Villareal'in kahramanları teknik direktör Pellegrini ve futbolculardan Riquelme, Arruabarrena, Sorin, Senna, Pena gibi isimler, ''tarihi bir olay'' demekten kendilerini alamazken, yine de rüyanın henüz bitmediğini, yarı finalde kim çıkarsa çıksın (Arsenal veya Juventus) finale kalıp Paris'e gitmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler. Öte yandan Villareal, sezon sonunda Real Sociedad'tan ayrılacak Türk futbolcu Nihat Kahveci'yi transfer edilecekler listesinde ilk sırada bulunduruyor. |
Yarıfinalistler Barça ve Arsenal Salı akşamı oynanan maçlar sonrasında yarıfinalist olan Villarreal ve AC Milan'dan sonra, Çarşamba akşamı Benfica karşısında 2-0'lık galibiyet alan FC Barcelona ve Juventus deplasmanından 0-0 berabere dönen Arsenal, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinalist oldu. Barcelona'ya ilk maçta alınan golsüz beraberlikle konuk olan Benfica maçtan 2-0 yenik ayrılarak, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Barcelona'da Ronaldinho 5.dakikada bir penaltı kaçırırken 19.dakikada attığı golle Barça'yı 1-0 öne geçirdi. Son anlarda temposunu yükselten Benfica bitime 2 dakika kala kontraatakla gelen Eto'o'nun golüne engel olamadı ve maçtan 2-0'lık bir yenilgi aldı. Bir diğer maçta, ilk maçta aldığı 2-0'lık sonuçla Juventus'a konuk olan Arsenal maçı golsüz berabere tamamlayarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son yarıfinalist oldu. 05.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com dış haberler http://www.superspor.com/images/1/37...pa_001_buy.jpg |
finalde milan ve barcelona kapışır. ve kupayıda barcelona alır. |
http://www.imagestr.com/imagestr/462...3610759997.jpgCAREW İN FİNAL OYNAMASINI ÇOK İSTEDİM AMA OLMADI... |
Alıntı:
|
Bence finalin adi BARCA - Arsenal olur.. |
Alıntı:
|
Barca İspanyolları tatmin etmedi Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Benfica'yı Nou Camp'ta 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Barcelona, bu başarıya rağmen İspanya ve Katalan basınını memnun etmedi. İlk maçta deplasmanda golsüz berabere kaldığı Benfica'yı çeyrek final rövanş maçında 2-0 mağlup eden yıldızlar topluluğu Barcelona, başta Katalan medyası olmak üzere İspanya basınını memnun etmedi. 'Barça vasat bir oyunla Benfica'yı 2-0 geçti' başlığını kullanan günlük Katalan gazetesi Avui, Barcelona'nın Benfica karşısında kötü bir oyun sergilediğini ancak Samuel Eto'o'nun kişisel çabasının Katalanlara yarı finalde Milan'ın rakibi olma şansını verdiğini yazdı. Real Madrid ağırlıklı yazılarıyla tanınan bir başka günlük gazete olan AS ise 'Eto'o'nun golüne kadar Nou Camp'ta korku vardı' ifadesini kullanarak, Barcelona'nın Benfica'ya karşı maç boyunca ciddi bir tehdit oluşturmadığını okuyucularına aktardı. Madrid kaynaklı bir diğer Gazete Marca ise maç ile ilgili olarak, 'Barça turu geçti ancak, çok zor oldu' ifadesine yer verirken El Mundo Deportivo, 'Paris'e gitmek için Milan'ı da yenmek zorundasın' diyerek Barcelona'nın yarı finalde karşılaşacağı Milan maçına değindi. Katalanların günlük spor gazetesi Sports ise 'Evet, evet, evet, Paris'e gidiyoruz' başlığıyla Barcelona'nın zaferini okuyucularına aktardı. Barcelona dün gece Benfica karşısında çıktığı çeyrek final ikinci maçında, mücadelenin 5. dakikasında Ronaldinho'nun ayağından bir penaltı kaçırmasına rağmen yine aynı futbolcunun 19. ve Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun son dakikalarda attı golle rakibini 2-0 yenerek yarı finale yükselmeyi başarmıştı. Kaynak : Superspor.com http://www.superspor.com/images/1/37..._Sevinc001.jpg |
bencede barça iyi top oynamamaya başladı. messi yüzündenmi acaba böle kötü oynuyorlar. |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |